Aktywne Wpisy
cpt_foley +135
Patrzcie Mirasy co znalazłem w starej skrzynce mojej zmarłej kilka lat temu ciotki. Świadectwo szkolne pradziadka sprzed kurfa 101 lat. #ciekawostki #nostalgia #chwalesie
tindeRoman +1
Kupiłem ekspres do kawy i w wodzie butelkowanej (której będę używał do robienia kawy) zanurzyłem na sekundę pasek do testowania twardości wody, a potem odczekałem minutę. Wszystkie 4 pola zmieniły się na czerwone. Czy to możliwe że Nałęczowianka może być aż tak twarda? Mógłby ktoś potwierdzić? xD
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
Mireczki, jakiś czas temu postanowiłem nauczyć się tradować na różnych rynkach finansowych. Rozpocząłem przygodę od GPW, wpłaciłem 2000 zł i chce z tego zrobić 100% tj. 4000 zł ( ͡zł ͜ʖ ͡zł)
Codziennie (przeważnie) przed sesją robię sobie szybką analizę, decyduje czy coś kupuje, czy nie. Skoro i tak je robię, mogę je wrzucać tutaj a na koniec dnia, albo następnego dnia rano mogę wrzucać co z tego udało się ugrać.
Na początku byłem na minusie jakieś 200zł, przestałem grać, ale po ~2msc wróciłem, odzyskałem i jestem jakieś 100zł na plus. W między czasie za wygrane kupowałem sobie książki, więc dokładnie nie wiem ile zarobiłem. Wpisy pod #100procent traktował będę jak dziennik. Jeśli jesteście zainteresowani zaobserwujcie tag #100procent challenge.
@Nuuk celem tego challengu nie jest zarobienie kasy, tylko właśnie nauka