Wpis z mikrobloga

@szurszur: Islamizacja szwecji xD w jednym mieście raptem na całą szwecję jest troche głośniej o nich a w reszcie kraju cisza,widziałem i poznałem wielu Muhamedów i żaden nie był agresywny ani do mnie ani do żadnego innego człowieka. Ciekawostka: w szwecji są też miasta okupowane przez Polaków którzy również w jakimś stopniu łamią tam prawo.
  • Odpowiedz
@szurszur Co do upadku który (tutaj rozczarowanie, sorry Winnetou) nie nastąpi. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że prawica uznaje problem imigrantów jako najważniejszy i jedyny w Europie, a jest to tylko jedna z wielu gałęzi. Jednak takie podejście z punktu widzenia tępej propagandy ma sens, dzieki temu Polska jawi się jako kraj pozbawiony jakichkolwiek zagrożeń. Deficyt, rozdawnictwo, bieda, przestępczość, emigracja na zachód, niskie płace, tłumienie przedsiębiorczości, podatki, drożyzna, niszczenie państwa
  • Odpowiedz
@szurszur: ciekawostka - pojechali w ramach tego co jeszcze parę lat temu prawacy zakrzykiwali jako targowicę - tzw. ustawy o bratniej pomocy realizującej dyrektywę UE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz