Wpis z mikrobloga

#kurier #dhl #paczki #inba
Kto dzisiaj znalazł zamawianą paczkę z drogim sprzętem pod drzwiami bez żadnej informacji o jej dostarczeniu?

Kto się #!$%@?ł z tego powodu

Kto się dowiedział na infolinii że paczka została dostarczona poprawnie i mają mój podpis jako dowód odbioru?'

Kto ma zamiar urządzić inbę, że żadnej paczki nie dostałem, a podpis jest podrobiony?

Edit: zawołam plusujących, nie spamujcie w komentach plox
  • 235
  • Odpowiedz
@xyzzy: jak inba to tylko sąd, wydzwanianie, mailowanie i grożenie nic nie daje, totalnie zlewają, nawet mnie nie przeprosili XD Żadna firma nigdy, a miałem takich sytuacji kilka - od razu pozew o podrobienie podpisu bo inaczej nic nie zobaczysz.
  • Odpowiedz
@xyzzy: Nie dalej jak tydzien temu spotkala mnie taka sama sytuacja, tyle ze z dostawca UPS. Podrobil podpis a przesylke zostawil w skrzynce pocztowej pod domem (!), do ktorej wystarczy wlozyc dlon zeby wyciagnac cala zawartosc.

Troche zaluje, ze nic z tym nie zrobilem.
  • Odpowiedz
Żadna firma nigdy, a miałem takich sytuacji kilka - od razu pozew o podrobienie podpisu bo inaczej nic nie zobaczysz.

@darvd29: ale on po prostu powie że nie otrzymał paczki a potem zażąda zwrotu pieniędzy lub ponownego dostarczenia. To po stronie firmy leży udowadnianie że doręczono paczkę, nie chodzi przecież o żadne przepraszanie.
  • Odpowiedz