Wpis z mikrobloga

właśnie zrobiłem sobie pierwszego shake w życiu , zamiast smażyć kiełbasy z cebulką na kolacje :| . Powiem wam że nie spodziewałem się tego , ale siedzę teraz zapchany nie gorzej niż po ulubionych kiełbach .
przepis : 200ml mleka , jedna miarka białka bananowego , banan, naktarynka , troche obranego słonecznika . Ktoś ma w głowie licznik kalorii bo nie chce mi sie tego wklepywać #mikrokoksy #silownia
możecie podać jakieś swoje ulubione przepisy , mało kaloryczne i zapychające
  • 8
  • Odpowiedz
poltorej miarki bialka czekoladowo-kokosowego, platki owsiane, siemie lniane, wiorki kokosowe, ziarna chia, kakao + woda/mleko opcjonalnie wmixować owoc typu banan, truskawki, borowki, brzoskwinia, nektarynka itp ostatnio zmielilem arbuza i tez bylo pycha ;)
  • Odpowiedz
@7thchamber: dwa jogurty naturalne, twaróg półtłusty, dwa banany, ewentualnie miarka białka, mogę to jeść codziennie. W zależności od ilości twarogu wyjdzie z tego trochę bardziej gęsty jogurt, ale i tak jest przepyszne.
  • Odpowiedz
@7thchamber: Ja dorzucam jeszcze twaróg czyli przepis wygląda jakoś tak: Poł kilo twarogu + owoce + masło orzechowe + mleko do odpowiedniej konsystencji. Pare łyków na śniadanie i do południa spokój.
  • Odpowiedz