Aktywne Wpisy

arkadi2020 +553

aczutuse +80
Czy zgadzacie się ze Śpiewakiem, że nieruchomości nie powinny być flipowane, ani kupowane inwestycyjnie tylko powinno się je kupować do własnego użytku? Nie mam nic wspólnego z lewactwem, ale tutaj chłop mnie przekonał, że te rentiery żerują na swoich niewolnikach i taki system to jest feudalizm, a nie kapitalizm.
#nieruchomosci #warszawa
#nieruchomosci #warszawa

Mając już 20 coś lat urodziła się jej bratu córka (ja) więc miała szanse przelać swoją miłość na mnie. Pamiętam do tej pory gdy miałam 5 lat i ciocia siedziała ze mną w łazience myjąc mnie i doglądając czy wszystko w porządku, chodziła ze mną nawet do łazienki i pamiętam, że gdy sikałam zawsze stała na wprost mnie wydając odgłosy ,,szuszuszuszu''. Później cioci Beacie zaczęło stopniowo #!$%@?ć. Zaczęła kąpać się z własną matką by zaoszczędzić na rachunkach ( żeby pieniądze były na przyszłość gdy juz bedzie miec dzieci i męża,hehe ). Ja jako nastolatka nie wiedziałam o tych dziwnych zwyczajach i mając 12 lat zauważyłam, że razem chodzą do łazienki i myją sobie włosy (na glowie ok ) i plecy, do tej pory pamiętam jak ciotka nachalnie proponowała, że umyje mi włosy bo jak ja jako 12 latka mogę sobie poradzić z umyciem tak długich włosów... Mając już ponad 30 lat ciotka zaczęła regularnie chodzić do kościoła i czytać biblie.
Mój ojciec zeswatał ją ze swoim kolegą z czasów liceum który był po rozwodzie z dwójką dzieci. Moja ciocia miała być samicą beta i przygarnąć je i również jego pod swój dach. Pojechała więc na tydzień z nim pomieszkać i sprawdzić kim jest i się z nim poznać - wróciła po 3 dniach jak furiatka rzuciła walizką o ściane i zaczęła krzyczeć coś o rodzinie bezbożników i o tym, że ten facet jest jakiś niepoważny bo jeszcze jest z tamtą laską w separacji i okałamali ją, że wziął rozwód...
Później ciocia kupiła sobie kota płci żenskiej nazwijmy tego kota Łatka. Robiła zdjęcia łatce i oprawiała w ramki zawieszając je w każdym możliwym pokoju. Tapeta jej laptopa to była Łatka, jej hasło? Łatka. Folder który miał ponad 20gb? Łatka. Do tej pory pamiętam rodzinny obiad na którym Łatka siedziała na kanapie i nagle ciotka ruszyła w jej strone a kot zaczął syczeć i uciekać. Ciotka złapała kota a Łatka zaczęła syczeć i się wiercić po czym ciotka z euforią w głosie ogłosiła, że Łatka się tak cieszy. ( często śmiejemy się z cioci i tej sytuacji z Łatką gdy jest okazja ) Niestety po ponad 2 latach babcia wylądowała w szpitalu i lekarz stwierdził u niej poważną alergie na koty i powiedział, że natychmiastowo trzeba usunąć go z domu bo może to poważnie zagrozić jej życiu.
Ciocia kończyła wtedy 37 lat i do tej pory pamiętam jak bardzo zdołowana była i, że naprawdę jej odbiło.
Sfiksowała kompletnie, zamknęła się w sobie i przestała chodzić do kościoła mówiąc, że wiara nie ma sensu i kościół to zło największe bo to tylko wyzysk.
Nadszedł dzień w którym zaprosiliśmy naszą ciocie na domówkę rodzinną, mieliśmy zaprosić tylko babcie ale przykro byłoby gdyby ona miała zostać sama w domu więc przypełzła z babcią. Gdy upiła się zaczęła przystawiać się do brata mojej mamy. Po czym zaczęła się awanturować, że jeszcze tego pożałuje bo nigdy nie pozna lepszej kobiety od niej... Przejdźmy więc do sytuacji obecnej. Moja babcia ma koleżankę która ma na imię Małgosia i ma syna również 40 coś lat, postanowiły więc zeswatać swoje dzieci. Syn 40 lat ma na imię Błażej i jest typowym #przegryw , siedział zawsze w domu, ma garba ale nie jest jakoś super brzydki tylko dość zadbany. Ciocia Beata i Błażej spotkali się pare razy do kina albo coś zjeść po czym Błażej zerwał kontakt z Ciocią Beatą mówiąc, że ta kobieta jest niezrównoważona i on nie chce z kimś takim mieć nic wspólnego bo gdy zabrał ją do siebie do domu w celach oczywiście wam znanych w końcu płeć przeciwna, 3 randka... Ciocia słyszała prąd w ścianach i kazała Błażejowi wyłączyć wszystkie sprzęty bo ona nie może tak spać. Wywalił ją więc z domu bo Ciotka ponoć zaczęła sie awanturować.
Kolejnym wątkiem będzie laptop mojej Cioci. Mój brat informatyk często jeździ do mojej Ciotki naprawić jej laptopa albo pobrać coś bo ona strasznie boi sie wirusów na komputerze bo przecież wtedy mogą jej ukraść pieniądze ( ona tak uważa )
Więc ostatnio gdy przeczytała artykuł na internecie o tym, że na facebooku inwigilują i mogą widzieć ją przez kamerke usunęła od razu facebooka. Gdy dostała wiadomośc o tym, że w monachium wylądowało UFO ( na pewno jest ten artykuł wam znany bo ten fakenews był często linkowany jako wirus na fb ) zadzwoniła do mojego ojca święcie przekonana, że to prawda i zaczęła płakać i krzyczec, że zagłada...
Tak więc moja ciocia, lat 40 - wygląd wciąż anorektyczny, z twarzy mocne 3/10 bo fyzura kopernika z zaledwie 2 facetami w ciagu całego życia, może być pierwszym kobiecym przegrywem w historii.
@Marasmeus: Znam 21 latke w glanach ogoloną na łyso, w dodatku jest lesbijką, a jest duszą towarzystwa.