Aktywne Wpisy
dzidek_nowak +107
Biedni ukraińcy xD
Macie przykład co o nas polakach myślą ukraińcy.
Przypadkowo trafiłem na jakiś film ukraińskiego kierowcy z granicy na FB a tam kilka tysięcy komentarzy a gdy w nie wszedłem to takie o to opinie przeważały xD
Pomijając już sam filmik gdzie ów kierowca kłócąc się z rolnikami i policją ciągle wyzywał ich od "bladzi".
No to macie #ukrofile swoich braci.
#ukraina #wojna #protest #granica #protestrolnikow
Macie przykład co o nas polakach myślą ukraińcy.
Przypadkowo trafiłem na jakiś film ukraińskiego kierowcy z granicy na FB a tam kilka tysięcy komentarzy a gdy w nie wszedłem to takie o to opinie przeważały xD
Pomijając już sam filmik gdzie ów kierowca kłócąc się z rolnikami i policją ciągle wyzywał ich od "bladzi".
No to macie #ukrofile swoich braci.
#ukraina #wojna #protest #granica #protestrolnikow
whoru +1005
Kolega właśnie wrzucił na wykopa najnowszą część naszego filmu z rowerowej wyprawy do Mongolii. Zapraszam do oglądnięcia a komu się spodoba do wykopania.
Aktualnie rozwijamy kanał na YouTube i strasznie zależy nam na wejściach, lajkach i subach.
Kto może pomóc niech pomoże - bardzo proszę.
https://www.wykop.pl/link/4424403/niebezpiecznie-przez-rumunie-w-strone-mongolii-3/#
@4ntymateria @Akaano @andale @anteniarz @chbukowski @diaboliqer @dlycs @dudi_ @diaboliqer @Duzy_Kotlet @eduu @Fafrocel @gienon @globalbus @graslow @HHHHHH @Hometurbator @izsaj @jjj1500 @jumbson @kontonr77 @kotbehemoth @krczk @krecik77 @kuzieem @lavinka @Morf @OburzonyKierownik @Outline @patrzpan @powsinogaszszlaja @Poza_Kosmosem @PrzyczajonaMamba @robertoskit @Trismagist @vat23 @Werian89 @WesolyLudwiczek @z3baty @Zoltan666
Rumunia wydaje się być bardzo ciekawym krajem. Na pewno kiedyś tam jeszcze wrócimy z kamerą po to by więcej o niej opowiedzieć. W tej
Komentarz usunięty przez autora
@patrzpan: Tak, dokładnie tak jest. To dwie różne społeczności. Cyganie dokładnie mówiąc to Romowie czyli grupa etniczna wędrujące pochodzenia Indyjskiego. A to nie to samo co