Wpis z mikrobloga

#mikroreklama
Kolega właśnie wrzucił na wykopa najnowszą część naszego filmu z rowerowej wyprawy do Mongolii. Zapraszam do oglądnięcia a komu się spodoba do wykopania.
Aktualnie rozwijamy kanał na YouTube i strasznie zależy nam na wejściach, lajkach i subach.
Kto może pomóc niech pomoże - bardzo proszę.

https://www.wykop.pl/link/4424403/niebezpiecznie-przez-rumunie-w-strone-mongolii-3/#

@4ntymateria @Akaano @andale @anteniarz @chbukowski @diaboliqer @dlycs @dudi_ @diaboliqer @Duzy_Kotlet @eduu @Fafrocel @gienon @globalbus @graslow @HHHHHH @Hometurbator @izsaj @jjj1500 @jumbson @kontonr77 @kotbehemoth @krczk @krecik77 @kuzieem @lavinka @Morf @OburzonyKierownik @Outline @patrzpan @powsinogaszszlaja @Poza_Kosmosem @PrzyczajonaMamba @robertoskit @Trismagist @vat23 @Werian89 @WesolyLudwiczek @z3baty @Zoltan666
  • 7
@maciej-siudmak: Więcej usmiechów! Tacy smutni jacyś. Brakowało trochę jakiś relacji z ludźmi. Tylko droga i droga ( ͡° ͜ʖ ͡°) Słyszałem, że Rumuni szanują polaków i czytają nawet polskie książki w szkołach. Mogłeś coś opowiedzieć o tym kraju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To było tak że ta europ to tak naprawdę była dla nas do przejechania na szybko. Było zimno, padał deszcz i chcieliśmy jak najszybciej jechać do Turcji. Do Istambułu dojechaliśmy w niecałe 3 tygodnie i w tym czasie mieliśmy tylko ten nie cały jeden dzień odpoczynku w Oradei.
Rumunia wydaje się być bardzo ciekawym krajem. Na pewno kiedyś tam jeszcze wrócimy z kamerą po to by więcej o niej opowiedzieć. W tej
Tak, dokładnie tak jest. To dwie różne społeczności. Cyganie dokładnie mówiąc to Romowie czyli grupa etniczna wędrujące pochodzenia Indyjskiego. A to nie to samo co Rumuni. Ale wydaje mi się że teraz już nikt takich błędów nie popełnia. Przynajmniej ja dawno o tym nie słyszałem.

@patrzpan: Tak, dokładnie tak jest. To dwie różne społeczności. Cyganie dokładnie mówiąc to Romowie czyli grupa etniczna wędrujące pochodzenia Indyjskiego. A to nie to samo co