Wpis z mikrobloga

@kuba560x: Moja była różowa. Generalnie jak płacisz i się choć trochę interesujesz to zdasz i to na dobrą ocenę, więc poziom wysokich lotów nie jest. Ponoć na magisterce trochę lepiej już jest.
  • Odpowiedz
@Cole: Chodzi mi o to czy można się tam czegoś nauczyć. Chcę nauczyć się jak najwięcej i po prostu nie wiem czy będzie taka możliwość.

Chcę wynieść jak najwięcej ze szkoły, nie chcę przebębnić tych lat.
  • Odpowiedz
@kuba560x: To raczej szukaj czegoś innego. Dobre zajęcia, mogła policzyć na palcach jednej ręki przez wszystkie lata. Dużo oczywiście zależy od Twojego zaangażowania, ale raczej zbyt wiele wiedzy praktycznej, czy teoretycznej po tym nie zdobyła.
  • Odpowiedz
@Cole: Rozumie, sprawa wygląda tak że najpewniej nigdzie się nie dostanę ( UEP/UAM Poznań ), nie chcę PWSZ ponieważ caluśki rok spędziłem w książkach, kułem od rana do wieczora. Na PWSZ mógłbym pójść nawet wtedy gdybym się tak nie uczył.

Dlatego też złożyłem papiery na WSB na studia dzienne i w sumie chyba nic lepszego nie mam .
  • Odpowiedz
@official_mirek_account: Wiem że wszystko zależy ode mnie, po prostu gdy poznałem wyniki i rekrutacji, z miejsca zacząłem szukać opcji b, padło na wsb. Miałem 3 dni aby skorzystać z promocji ( w tym 2 w pracy ), więc najpierw złożyłem dokumenty a teraz dowiaduję się nowych rzeczy o tej uczelnie, eh... pokręcona sprawa.
  • Odpowiedz
@Cole: @official_mirek_account: To dobrze, moja matka zadeklarowana socjalistka robiła burzę z tego powodu pójścia na prywatną uczelnię.

Rozwialiście moje wątpliwości co do poziomu, wierzę że będzie dobrze.

Dziękuję za wyjaśnienie zagadnienia:)
  • Odpowiedz
@kuba560x: to dokładnie to samo co uczelnie państwowe - jak chcesz się czegoś nauczyć to możliwości będzie wiele, jak chcesz pić p--o i uczyć się raz na pół roku to też przejdzie. Mam porównanie WSB z UE i w zasadzie jedyną różnicą jaką zanotowałem to bylo to, że na UE były jeszcze indeksy papierowe i bieganina za wpisami teraz już pewnie tego nie ma. Wykładowcy większa część to byli wykładowcy
  • Odpowiedz
@kuba560x: Ja z opowiadań mam jakiś obraz WSB jako gówna, ale jak mówię nie byłem tam to nie wiem w 100%. Słuchałem osób które skończyły tam edukację. Dużo osób z UEPu prowadzi zajęcia na WSB ale poziom jest zdecydowanie niższy. Powtarzam, ja tylko tak słyszałem, nie wiem jaka jest prawda w 100%. A sam UEP nie stoi na ogromnym poziomie w sumie jak większość polskich uczelni.
  • Odpowiedz