Wpis z mikrobloga

Jakie #banki polecicie zamiast #mbank ? Po ponad 10 latach zostałem potraktowany tak jakbym nie trzymał u nich nawet złotówki.

Zależy mi na nowoczesnym banku, bez pierdyliarda dodatkowych opłat, wypłaty z bankomatu za free, aplikacja do płatności na telefon, blik. Mam oczywiście stałe miesięczne wpływy, i płacę miesięcznie kilka razy kartą.

Śmiech na sali, żeby konsultant prosił o zaczekanie a następnie rozłączał się. To jest to wasze profesjonalne podejście do klienta @ZespolmBanku ?
  • 35
@LegoCiemnyLas opłat nie uswiadczam zadnych, jeżeli robisz ileś tam operacji karta to wszystko za free. Zlecenia stałe też za free, przelewy też karajowe nie wiem jak między narodowe bo ich nie wykonuje.ostatnio płaciłem za granicą za parking karta to przelicznik euro też był spoko jakieś 6 groszy więcej niż w kantorze.
@LegoCiemnyLas: tego nie wiedzialem, daje tylko tipy, nie musisz byc cyniczny.

@betonowecukierki: 3k to dosyc spora kwota za operowanie kontem, gdzie wszyscy daja to za prawie darmo. chyba ze standardy przy kontach firmowych sa inne. no ale jesli nestbank daje typowo za darmo to jednak cos jest na rzeczy.

za co te oplaty swoja droga?
Mam oczywiście stałe miesięczne wpływy, i płacę miesięcznie kilka razy kartą.

@LegoCiemnyLas: skoro tak to zdecydowanie milenium.

Super aplikacja bankowa, z blik i HCE. Nie ma gpay ale można płacić przez aplikację. Jedna płatność kartą i przelew na 1000 zł i konto masz zupełnie za darmo. Do tego wszystkie bankomaty za darmo.
brzmi ciekawie, jak ich aplikacja na androida, daje radę?

@LegoCiemnyLas: świetna jest, masa dodatkowych opcji typu płatności za parking w strefie płatnej, bilety etc.
Do tego wspiera logowanie biometrią, jest blik. Generalnie najlepsza apk banków w Polsce jest w WBK