Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Zapaczony +37
Zależy mi na nowoczesnym banku, bez pierdyliarda dodatkowych opłat, wypłaty z bankomatu za free, aplikacja do płatności na telefon, blik. Mam oczywiście stałe miesięczne wpływy, i płacę miesięcznie kilka razy kartą.
Śmiech na sali, żeby konsultant prosił o zaczekanie a następnie rozłączał się. To jest to wasze profesjonalne podejście do klienta @ZespolmBanku ?
I do tego polski kapitał ;)
@E38728iA: a jak z opłatami?
@instinCtoriginal: bo Pani od samego początku była bardzo niekompetentna?
@daot: zerknę
@betonowecukierki: 3k to dosyc spora kwota za operowanie kontem, gdzie wszyscy daja to za prawie darmo. chyba ze standardy przy kontach firmowych sa inne. no ale jesli nestbank daje typowo za darmo to jednak cos jest na rzeczy.
za co te oplaty swoja droga?
@E38728iA: @Singularity00: @FHA96: a mają jakąś kartę, którą można podpiąć pod #aliexpress i #gearbest ?
@instinCtoriginal: sorry jeśli tak to odebrałeś, nie chciałem Cię obrazić:)
@LegoCiemnyLas: skoro tak to zdecydowanie milenium.
Super aplikacja bankowa, z blik i HCE. Nie ma gpay ale można płacić przez aplikację. Jedna płatność kartą i przelew na 1000 zł i konto masz zupełnie za darmo. Do tego wszystkie bankomaty za darmo.
Na tą chwilę z podanych banków najbardziej przemawia do mnie Millenium.
@LegoCiemnyLas: świetna jest, masa dodatkowych opcji typu płatności za parking w strefie płatnej, bilety etc.
Do tego wspiera logowanie biometrią, jest blik. Generalnie najlepsza apk banków w Polsce jest w WBK