Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Powiedźcie mi czy normalne jest aby facet 26-letni, który wydaje sie super, fajnym, wiernym, kulturalnym facetem popisuje sobie z kolegami teksty " ale bym wyruchał jakaś cipkę" "chodźcie jedziemy gdzieś na dziewczynki" itp. gdy jego rozmówki wychodzą na jaw tłumaczy ze to tylko glupie żarty, że wcale tak nie myśli, że to pod publiczkę, pod akceptację grupy. Że nigdy by mnie nie zdradził. Ze wie ze to glupie. #!$%@?łam sie. Nie wiem co mam o tym myslec. Związałam się z mentalnym, niedowartosciowanym 16 latkiem? Czy wyrachowanym #!$%@? co przy pierwszej lepszej okazji by mnie zdradzil?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 24
@AnonimoweMirkoWyznania niezbyt rozwinięty typ skoro potrafi robić heheszki tylko o cipkach poza tym zatrzymał się na poziomie gimnazjum ciągle walkujac ten temat i musi wszystkim udowodnić że taki z niego samiec alfa, na pewno nie pantofel. Ja bym ostrą awanturę zrobiła, bo osobiście z męską szmatą bym być nie chciała (nawet jeśli nie robi tego, a gada na prawo i lewo to też coś świadczy o nim). Jak się nie zmieni to
@AnonimoweMirkoWyznania: jesteś pewna że nie pomyliłaś pierwszej cyfry? Brzmi bardziej jak 16 niż 26. Chociaż zależy też co masz na myśli przez "wyszło na jaw" bo możliwe że dobraliście się poziomem, zaglądanie do cudzej korespondencji nie jest jakoś wyżej w hierarchii #!$%@? niż sypanie takimi tekstami jak wymieniasz.