Aktywne Wpisy
pejootl +259
#luxmed #afera #zdrowie #praca
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
aczutuse +8
#kryptowaluty #bitcoin #motiwejszon
@El_Desconocido: o kurde, tylko tyle?
Komentarz usunięty przez autora
@El_Desconocido moim zdaniem te 40mln są mocno przesadzone. W sierpniu 17 robiłem swój research pod tym kontem i wyszło mi że było ok 10mln kont bitcoina, ale 90% z nich było albo nieaktywne ponad 4 lata, albo miały mniej niż 1$ salda, aktywnych kont z saldem powyżej 1$ rok temu było ok 1 miliona.