Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ehhh kurła, od razu taguje ##!$%@? #zalesie #przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Ja 22 lata, ona 21.Do pewnego czasu było super, regularne spotkania, czasem mniejsze kłótnie ale od pewnego czasu wszystko jebnęło, bo pojawił się on...komputer.
Dziewczyna zawsze grała ale nigdy nie widziałem w tym nic złego, ot, spędzanie wolnego czasu, ale od zakończenia sesji jest tylko komputer.Każda moja próba spotkania się kończy się zmianą tematu, odmową albo wymijającymi odpowiedziami.W końcu, przestaje mi zależeć, bo taki związek jak dla mnie jest fikcją, że ja potrafiłem zawsze znaleźć czas, zagospodarować go w taki sposób, żeby się z nią spotkać a ona musi grać i #!$%@?.I teraz pytanie, jestem #!$%@?, bo nie potrafię uszanować tego, że ktoś chce sobie poświęcić trochę więcej czasu i niepotrzebnie naciskam na spotkanie czy ktoś ma mnie po prostu w #!$%@??

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 19
MiłosnaAzjatka: @kwasnydeszcz
Czasem razem gramy, ale chyba związek dorosłych ludzi polega również na spędzaniu razem czasu, a nie na ciągłym #!$%@? w komputer, prawda?
@DumnyZdun
Zależało mi jak #!$%@?, nie spałem po nocach, często płakałem, bo nie potrafiłem sobie z tym poradzić, ale aktualnie zaczyna mi zależeć coraz mniej.Boli tylko fakt, że ja potrafiłem postawić kogoś na pierwszym miejscu w swoim życiu, pomagać na studiach, wozić, a tymczasem zostałem sromotnie #!$%@?.
@AnonimoweMirkoWyznania: od czasu sesji czyli ok 10 dni? xD

Moze chce odreagowac, a Ty jestes jak te laski co najlepiej 24/7 by sie przyklejaly :D
Daj jej czas, a jak sie nic nie zmieni i Tobie to nie pasuje to moze trzeba sie zastanowic nad sensem.

PS. Kazdy czlowiek potrzebuje czasu tylko dla siebie. Lepiej tak niz np. jakies upijania sie.