Wpis z mikrobloga

Jakbyście się zastanawiali, dlaczego nie ma dziś na nocnej @lubie-sernik, to śpieszę poinformować, że zgodnie z dekretem Prezesa, który wczoraj wszedł w życie (więcej tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/33530713/lubie-sernik-ponoc-za-kontrabande-idzie-sie-do-szt/) został on aresztowany pod zarzutem nielegalnego przemytu sernika bez rodzynek przez granicę polsko-ukraińską. Mówili o tym nawet w telewizji, czego dowód załączam poniżej. Obecnie siedzi w areszcie w oczekiwaniu na - mam nadzieję - sprawiedliwy osąd. Za taką zbrodnię zasługuje na długie lata w Sztumie! ()

Wołam @PiccoloColo i @wyporkiewicz oraz taguję #bandarodzynkarzy. Cieszy mnie, że nasze wspólne wysiłki doprowadziły wpierw do delegalizacji sernika bez rodzynek, a następnie pochwycenia niebezpiecznego rodzynkofoba. Dziękuję Wam, Panowie!
#tagujenanocnej #rodzynkofobia

plackojad - Jakbyście się zastanawiali, dlaczego nie ma dziś na nocnej @lubie-sernik,...

źródło: comment_uKAiUgGKB8I2q6NcAE3iVSwh8jO9yD0u.jpg

Pobierz
  • 4
@plackojad: Sernik z rodzynkami jest tak poronionym pomysłem, że w sumie nie dziwi fakt, iż nasza władza się do niego przychyliła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Spoko, po wyborach się odkręci wszystko i wprowadzi program leczenia rodzynkofilii.