Wpis z mikrobloga

• 1
Mam oneplusa 6 od 2 dni ... Jest piękny :) przesiadałem się z oneplusa 5 i dla mnie widoczna jest różnica na plus :)
  • Odpowiedz
  • 2
@Pirzu przesiadłem się z op5t na mix2s. Trochę żałuję że nie wziąłem op6 ale jakoś to przeżyje. Nigdy nie grzebałem w telefonach i zastanawiam się czy jest sens wgrywać to miui.eu, w sumie na tym globalu chodzi ok
  • Odpowiedz
@Pirzu pisałeś, że na op5 po aktualizacjach mocno siadła bateria i teraz cykam się czy brać opa6 bo chciałem go mieć na 3-4 lata, jak się na to zapatrujesz? nie wiadomo czy na op6 też zaczną wypuszczać softu skracającego czas pracy (,)
  • Odpowiedz
  • 1
@Pirzu jutro zamawiam Mixa 2S za 2200 z Polski... ;) u mnie kartą przetargową było QI, po drugie jednak ten notch noo i miui, korzystam z miui od czasów Mi 2 jak by nie patrzeć... ;) Twój filmik przekonał mnie że raczej nie będę się "męczył" przez najbliższe pewnie znowu 2 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pirzu: Tak swoją drogą, gdybyś miał wybierać pomiędzy tymi trzema telefonami, które zrecenzowałeś, a flagowcem od Samsunga, to który telefon byś wybrał? Chcę zmienić swoją S8mkę na coś nowszego i sam nie wiem. Z jednej strony notch, czyli coś czego jeszcze nigdy nie miałem w telefonie, jak dla mnie fajnie wyglądający bajer, a z drugiej strony, lubię S8, więc S9 też bym raczej polubił.
Jakiego telefonu używasz prywatnie? iPhone X?
  • Odpowiedz
@audiokoks: Prywatnie uzywam tereaz sam nie wiem co :P OP5t mi wystarcz oprócz słabego aparatu, do OP6 nie chce mi się dopłacać tylko na aparat, Mi8 jest meh ale że miałem je taniej, to zostanę z mi8ką i poczekam na note9 może
  • Odpowiedz
@Pirzu: Świetnie zrobione porównanie, gratulacje. ;) A przy okazji pytanko zadam: obecnie szukam telefonu na jakieś 3-4 lata, przesiadam się z Mi4 3/16 ale nie mogę się zdecydować. Myślisz, że OP6 posłuży mi godnie właśnie przez nadchodzące 3-4 lata i to najlepszy wybór w stosunku do cena/jakość?
  • Odpowiedz
@nunczako00: UWazam, ze jesli ktos szuka teleofnu na lata to tylko OP, teraz OP6 i w wersji najlepiej 8/128 (swoją sztukę sprzedaje jakbyś był zainteresowany)
  • Odpowiedz