Aktywne Wpisy
karetpoker +10
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1361
A, zapomniałbym, rzeczony stulej ostatni raz cycki na żywo widział jak go matka karmiła, a ostatni raz trzymał kobietę za rękę jak szedł z babcią na spacer xD
Stuleju, wiem że masz konto na wykopie (i korzystasz z widoku dziennego xD) więc jak to przeczytasz - informacja dla Ciebie, chyba na urodziny zamówię Ci poduszkę-waifu, będzie idealnie komponowała się z Twoim #!$%@? xD Dziurkę dorobisz sobie sam.
Oczywiście nie wiem czy bym pisał o tym gdyby nie uderzyła mnie fala #!$%@? pod jednym z wpisów z gorących na których pewien pan pokazuje się na zdjęciu ze swoją panią.
#przegryw #stulejacontent #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi
Ale w twarz już mu tego nie powiesz tylko tutaj musisz pisać? Taki alfa male xDDDD
@Lake_Titikaka: Ja już go skwitowałem będąc z nim oko w oko, betaorbiterze
@dziki: to nie jest stuleja tylko roszczeniowy normik w młodym wieku. Wszyscy tacy jesteście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę że wyszedłeś cało z konfrontacji
weźcie tagujcie pod swoimi gównopostami też #patostreamy żebym nie widział waszych gównopostów podluzie xD