Wpis z mikrobloga

@hvk9: Środowisko trans potrafi dać raka, ale to kwestia ludzi na których trafiasz. Bardziej to zależy od osobowości tego człowieka, niż transseksualizmu ogólnie. Jak cie nie obchodzą to olej i daj im żyć, zajmij się swoimi problemami. Lepiej to niż atakować bez sensu, próbować ogarnąć na chłopski rozum.
  • Odpowiedz
@hvk9: ale co nas obchodzą twoje subiektywne wysrywy na temat kilku transek które znasz. jak ci się tak bardzo nie podobają to nie wchodź na tag xD i nie pakuj wszystkich do jednego wora
  • Odpowiedz
@hvk9: Ziom, jeśli tak bardzo chcesz dopiec, to możesz na mnie sobie wylewać wiadro pomyj, ale nie rób z siebie hipokryty i nie obrażaj wszystkich z tagu, bo to mocno gówniane.
  • Odpowiedz
@hvk9: Dla siebie rób dobrze, nie dla mnie. Ja potrafię o siebie zadbać, ze swoich stanów wychodzę sam, a to jakie podejmuję decyzję jest moją sprawą. Ty wolisz zachowywać się jak dziecko, które nie dostało zabawki, kontrolować życie innych i cieszyć się z tego, że możesz być stulejarzem na jakiejś śmiesznej stronce. Nie wiesz jak się wyżyć? Zrób to co zawsze, popracuj sobie. Najlepiej nad sobą. Bo przypominam, że ja
  • Odpowiedz