Wpis z mikrobloga

@dla_zabawy: będziemy mieć szczęście jak bear market będzie trwał krócej niż ostatnio. Myślę, że powinien trwać troszkę krócej ale z drogiej strony wyższa cena czyli trzeba większej ilości fiata aby ruszyć rynek, więc nie wiadomo.
  • Odpowiedz
@pawlo74: wykres, wskaźniki na short term pokazywały dół, ale na long term pokazują górę, z tym faktem, że zaraz zaczniemy spadać i wraz z upływem tygodni wskaźniki na long term też będą się zmieniać, poza tym przejrzałem sobie wiele wykresów, (nasdaq, apple, tesla, cd projekt i wiele innych, i zacząłem dostrzegać podobieństwa miedzy niemi) zobaczyłem też wykres btc z 2013 i jeżeli ktoś stara się dopasować te 2 wykresy na
  • Odpowiedz
@DzikiNick: zasada jest prosta, każdy z nas czeka, nikt nie kupuje każdy liczy na jak najniższe ceny. Jak będzie trzeba to będę czekał z kupnem i rok czy 2 lata, chodzi aby wszyscy, którzy mają sprzedać sprzedali, żebym miał pewność, że to dno. Co mogłoby mnie zmusić do kupienia to przebicie $12K.
  • Odpowiedz
@DzikiNick: @pawlo74: @dla_zabawy:

Jak patrzę fundamentalnie na btc czy inne szity to jest dramat, jako użytkownika niema niczego co by miało mnie przyciągać do kryptowalut obecnie. Ci co potrzebowali oni już są . Eth obecnie porażka , ico żadne nic nie pokazało mija już po 2-3 lata na nich i d--a. Ln liquid na btc to daleka droga do wykorzystania. Banki co prawda nie przechodzą streszczenie
  • Odpowiedz
@fervi: ja to bym marzył aby tak z 95zdechlo do następnego bull runa , bo to się dzieje jest kurde chore jak zobaczysz na iote i jej kapitalizację kontra to jak to nie działa... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawlo74: ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nie wraca do Bitcoin tylko z niego nie ma czasu s--------c podczas gdy z altow jest non stoper plus te ciągłe ico , to działa póki flipy są na plus a jeszcze są haha...
  • Odpowiedz
Jak patrzę fundamentalnie na btc czy inne szity to jest dramat, jako użytkownika niema niczego co by miało mnie przyciągać do kryptowalut obecnie.

@WeselnyGiermek00: bitcoin ma to co wszystkich przyciąga i zawsze będzie przyciągało, nic więcej nie trzeba. Kupuję bitcoina bo wiem, że ma limitowaną ilość a mój majątek będzie bezpieczny i prawdopodobnie jego wartość z czasem będzie rosła bardziej. Teraz jest 4% inflacji ale po halwingu będzie 2% a
  • Odpowiedz