@cymrev: Ten autobus taki po prostu jest. Jechałem nim, identycznym, mając mityczne 180 około i wszystkim w nim jest ciasno xD. Z zewnątrz nie wygląda źle, ale w środku typowy zbiorkom.
@cymrev: jak jeździłem do pracy tramwajem to średnio raz na tydzień jebnełem się wychodzą lub wchodząc w wystające rurki dla małych ludzi z sufitu ( ͡°ʖ̯͡°)
@iRickGrimes: kolagen, kolagen i jeszcze raz kolagen. Idealnie ten sam wzrost, też miałem te problemy, ale odkąd zacząłem regularnie popijać jakiś flexit i często galaretki wcinać jest o wiele lepiej.
@MaddoxX1911: Już niedługo na wykopie: CO? MASZ 210 CM? HAHAHAHA, ALE KARZEŁ, ZRÓB FIKOŁKA. JA TO MAM 2137 CM WZROSTU, KURŁA. KAŻDY PONIŻEJ 2137 CM TO PRZEGRYW I KARZEŁ.
Ludzie, spójrzcie na tabele średniego wzrostu na świecie i wtedy zacznijcie p-------ć o wysokich i niskich ludziach.
#problemywysokichludzi #185cm
@cymrev: wysokich? xdd
Lot samolotem, czarterem 5h to dopiero wyzwanie.
CO? MASZ 210 CM? HAHAHAHA, ALE KARZEŁ, ZRÓB FIKOŁKA. JA TO MAM 2137 CM WZROSTU, KURŁA. KAŻDY PONIŻEJ 2137 CM TO PRZEGRYW I KARZEŁ.
Ludzie, spójrzcie na tabele średniego wzrostu na świecie i wtedy zacznijcie p-------ć o wysokich i niskich ludziach.
@Empi: