Aktywne Wpisy
AspoleczneUfo +73
A tak szczerze, mówię jako kibic BvB, ale obserwuje to od wielu lat już. Jak w ogóle można kibicować Realowi? W sensie jest to klub najbardziej utytułowany w historii, okej, ale to jest kibicowanie na takiej zasadzie "Wybieramy tych co wygrywają i im kibicujemy". Dodatkowo klub pełen chamstwa, którego legendy są żegnane jak szmaty (Casillas, Ronaldo), a zawodnicy zachowują się jak absolutne zwierzęta (Vinicius, Carvajal i kiedyś ten małpiszon najgorszy Casemiro). Wyjaśnij
DzikiWonsz221 +80
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
https://epoznan.pl/news-news-87019-Nowy_regulamin_PKP_Intercity._Juz_nie_kupimy_biletu_na_ostatnia_chwile?newsletter=1
@Destruktor91 Mam gdzieś zdjęcie książki pokładowej sypialki IC, która była świeżo wyciągnięta z krzaczorów. Napisana była długa lista usterek a na koniec "wagon złom". Podłoga była tak zgniła, że chodziło się jak po wodzie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@zkmowiec: Pewnie wagon poszedł do jazdy normalnie znając życie albo na żyletki. A znam to uczucie
Kurła jaki zbieg okoliczności, gdzieś tam w oddali gra sobie TV, leci rodzinka PL i jadą pociągiem XD nowym Dartem xD jprdl xD
@Destruktor91: jak wyżej, sypialki i kuszetki bo normalne barowe i restauracyjne są ok
@Shishu: @Destruktor91: @zkmowiec: imho i tak cieszmy się bo dużo, nawet bardzo dużo się zmieniło przez ostatnie lata, do tego dofinansowania UE zrobiły swoje, sporo podgoniliśmy
sytuacje znam tylko dlatego że się tym interesuje
@Andczej: A jak to jest ze sprzątaniem wagonów powiedzcie? Bo jakoś się nie zagłębiałem w temat ale skoro jesteśmy już przy tym to z chęcią się dowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sins: polregio nie ma o co dbać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andczej: Dalej nie mogą i tak po prawdzie nie zamykają sprzedaży, a ograniczają kanały dystrybucji.
@
@Ziner: okolice 14-15.07. zmiana 'turnusów'
@sins: Może dlatego, że w Czechach jeżdżą pociągi zawieszone tam na czas wakacji.
Ciekawią mnie te połączenia wakacyjne, które przybyły Czeskim Drahom, bo wg mojej wiedzy takowe nie istnieją. Wydmy się nie liczą, bo to