Wpis z mikrobloga

@daniel-zwierzynski Zdradzę ci rąbka tajemnicy, bo dzisiaj mam dobry dzień. Możesz zakładać 200 kanałów, streamować jeden, dwa, trzy, a nawet tydzień bez bana, ale i tak w końcu spadniesz. Dlaczego? Po prostu jesteś solą w oku paru ważnych osób, a jak śpiewa mi mój ptaszek twój kanał główny też jest na celowniku. Więc zrób sobie zdjęcie, będziesz miał na pamiątkę, a rzeczywistość jest taka, że it's all over ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nie smuć się masz przecież dwie alternatywy. Dlive - będziesz musiał się tam starać, walczyć o widownię i odwalać dymy stulecia, a zarobisz, że tak powiem tyle co kot napłakał. Druga opcja to Showup - Tutaj musisz wypełniać cele, bo inaczej nici z kasy. Kasa no mniejsza niż z donejtów, ale większa niż dlive. Tylko jest jedno ale... tutaj musisz poświecić godność innych ludzi... jaca, goha, pezet, ty, agnieszka.... Czy poświecisz ich godność? Rozkażesz im uprawiać seks lubi inne erotyczne zabawy za pieniądze? Szczerze? Za agnieszke mogę wysłać żetony, baaa nawet 1k żetonów. Jest też opcja numer trzy, czyli praca za śmieszne pieniądze, możliwe, że na słuchawce. Więc co wybierasz? Zegar tyka tik tik tik tik tik tik A ODPOWIEDZIĄ JEST...
#danielmagical #patostreamy #polskiyoutube #wanzej #grubyoszust
  • 10