Aktywne Wpisy
mike-contractors +41
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
Czesc mirki, musze sie wylac swoje gorzkie zale tu bo nie mam nikogo komu moge o tym powiedziec. Mam zone i dwa mikro mirki, z zona bardzo mlodo sie poznalismy od razu po podstawowce i jestesmy razem od sic 17 lat, od zawsze moja mirabelka nie byla za bardzo za bzykaniem, srednio to lubi tak samo jak calowanie czy nawet przytulanie a ze poznalismy sie za gowniaka to mialem na to wywalone bo nie wiedzialem co trace. Obecnie ja lvl 33 i dopiero teraz chyba doroslem do porawdziwego meskiego zycia a kobita jak byla oschla na te tematy tak jest nadal, sztywna jak kij w dupie, kilka razy mowilem jej ze kupie jej gasnice co by samozaplonu nie dostala bo jest tak sucha dla mnie. Nie ma bolca na boku bo ma fokus na 200% na nasze mikro mirki.
Nie lubi nawet na te tematy rozmawiac, troche zachowuje sie jak dziecko z ktorym porusza sie wstydliwy temat a jest starsza ode mnie. Nie mam pojecia co robic, kocham ja ale tez mam swoje potrzeby i przez to czuje sie bardzo samotny, chce aby ktos mnie przytulil itp.. potrzebuje czylosci a niestety jej nie otrzymuje przez co mam ciagoty na inne kobiety, nawet jak sie otre o niewiaste w komunikacji to od razu mysle ooo jak bym sie przytulil i sciskal, jest to bardzo dollujace, rozmowy nic nie daja. Nie chce zdradzac ale rozwod tez chyba nie jest najlepszym wyjsciem.
Zona dla dzieci i domu jest wspaniala, wiem ze nie znajde tak rozgarnietej kobiety, wszystko ma zaplanowe, wie co gdzie jak, kontroluje wszystko a to lubie bo jestem leniwy :) troche, czasami przesadza ale sie jakos dogadujemy, jedyna wada to brak fizycznej milosci w dowolnej formie. Aaa ni gdy nie uslyszalem od niej KOCHAM CIE, w sumie nie musi bo wystarcza czyny i mysle ze mnie kocha na swoj dziwny sposob ale troche dziwne ze nie przeszlo jej to przez usta przez tyle lat, jak jakies magiczne slowo ktore wszystko #!$%@?.
Z ciekaowsci zalozylem konta na Badoo i Tinderze, ja wizualnie nie chwalac sie 10/10, mam wiele matchy itp.. ale nie wiem czy warto isc w tango z pierwsza lepsza tylko po to aby sobie dac upust, czy raczej szukac kobiety na powaznie i na stale albo dalej starac sie naprawiac to co juz mam i czuc sie nie do konca spelniony i w jakiejs czesci nieszczesliwy bo mam zone, dom, wspaniale dzieci a jednak brakuje tego "czegos". Albo ja jestem wymagajacy i wybredny i to wszystko jest tylko tego nie widze ://
To nie bajt tylko moja dziwna historia.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@?.jpg
wydupcaj z tym baitem
zdradzasz nie tylko żonę ale i dzieci
Co Ci mogę poradzić, to naprawdę musisz szczerze z żoną pogadać. Nie idź w zdrady, jak nie jesteś gotowy na konsekwencje. Bo #!$%@? sobie i swojej rodzinie życie.
Jeśli zaś pójdziesz w tango, to nigdy się nie przyznawaj. Złapią za rękę, mów, że nie twoja ręka. I w milczeniu znoś, jeśli będziesz miał wyrzuty sumienia, nie waż się #!$%@?ć swoich wyrzutów
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez moderatora
Uściskaj swoje małe perełki
Jeżeli to nie pomoże to lepiej rozejdźcie się