syn sąsiadki lvl 15 pojechał na kolonie i nakryto go wraz z kolegą, również lvl 15, w łóżku z jakimiś dwiema różowymi lvl 13 both, dzieci dokonywały czynności seksualnych (xD!)
i po kogo rodzice musieli przyjechać i za karę zabrać do domu?
@Idesiku_Nago: Ech... Najlepiej zabić kreatywność... Chłopaki chcieli zbudować sobie swój dochód pasywny, dzięki pinćset plus bo mają pojęcie o finansach a pewnie jakiś zazdrosny Janusz czy Grażyna ciągną ich na dno... Jak żyć ( ಠ_ಠ)
@Idesiku_Nago: Hmm wydaje mi się że w ogóle można "dokonywać czynności seksualnych" czy cośtam od 14 lat, czyli macanie trzynastek jest nie-ok a macanie piętnastek jest ok, być może o to chodziło.
@Idesiku_Nago: Hmm wydaje mi się że w ogóle można "dokonywać czynności seksualnych" czy cośtam od 14 lat, czyli macanie trzynastek jest nie-ok a macanie piętnastek jest ok, być może o to chodziło.
@MinnieMouse0 Od 15. Ale oni sami było nieletni (nawet nie wiadomo czy 15 skończone ) to są inne konsekwencje (o ile w ogóle są ) niż u osób starszych (17+).
@KruciHegot. Jeśli mają 14 lat dotyczy ich pierwszy próg czyli czternaście lat... Jeśli maja juz 15 obowiązuje ich pierwszy prog 17 lat i 9 miesięcy tak to sie przedstawia
@Idesiku_Nago: Tylko tu jest taki problem, że w sumie Ci chłopcy kwalifikują się do wszczęcia postępowania w sprawie nieletnich xD Bo w końcu skończyli 15 lat. Jakby mieli 14 to mogliby spokojnie 14 stki macać. a tak? Może lepiej, że wrócili do domu.
#francja We Francji wygrywa partia stalinowska na którą głosują głównie muzułmanie i murzyni a na wykopie święto xD Wykop który nienawidzi rozdawnictwa i islamizacji cieszy się ze zwycięstwa islamskiegosocjalizmu xD #polityka
syn sąsiadki lvl 15 pojechał na kolonie i nakryto go wraz z kolegą, również lvl 15, w łóżku z jakimiś dwiema różowymi lvl 13 both, dzieci dokonywały czynności seksualnych (xD!)
i po kogo rodzice musieli przyjechać i za karę zabrać do domu?
a kto zostaje i dalej się świetnie bawi?
xD
#patologiazewsi #patologiazmiasta #karyna #podwojnestandardy
To się chyba nigdy nie zmieni.
Komentarz usunięty przez moderatora
@MinnieMouse0 Od 15. Ale oni sami było nieletni (nawet nie wiadomo czy 15 skończone ) to są inne konsekwencje (o ile w ogóle są ) niż u osób starszych (17+).
! W sumie u mnie niewiele się zmieniło do tej pory. :l