Przeglądając tag i wgl czasami zerkając na komentarze każdy wyzywa tucznika ze #!$%@? ze obłudnik ze matkę rozpija itp itd ale oglądając sporadycznie te streamy muszę powiedzieć ze Goha przecież wcale nie chla jakoś #!$%@? dużo czy coś jak każdy gada ... zdarzy jej się wypić teterke czy nawet dwie ale nie upija się nigdy w trupa jak Pezety czy inne Baobaby . Według mnie wszystko to co widzimy jest ustawione i zaplanowane . Goha ma wyzywać Jace i ogólnie drzeć #!$%@? i wydawać charakterystyczne dla niej dźwięki przy okazji popijając sobie kilka piwek dziennie ... patrząc na kasę z donate jaka wyciągają to niektórzy z was tez dała by swojej starej do wypicia 2 piwa dziennie jakbyście mogli przy tym zarobić kilka tys złotych ( ͡º͜ʖ͡º)
@Alf_Rudy: Według mnie też ona jakoś dużo nie pije. Tu bardziej chodzi o palenie i o to że nic nie je. Jakby coś regularnie jadła to by jakoś wyglądała a tak to nic nie je tylko samo alko i fajki no to wygląda jak wygląda.
@pomarancza_testovirona: no niby żaden ale wydaje mi się tak nie robi .. pewnie kiedyś wyszło by to na jaw a ani razu jej jeszcze nie widziałem zataczającej się czy coś
@Alf_Rudy: robi na bank, popatrz jak się zachowuje, ona ma już przepity organizm na maxa, mam w rodzinie kilka takich przypadków i jej koniec jest bliski, ona nie będzie umierać jak normalny człowiek czyli choroba szpital łóżko i zgon, ona po prostu padnie i kaput gut gut
@pomarancza_testovirona: z tym się zgodzę ze ma totalnie przepity organizm , pewnie w przeszłości waliła ostro do odcinki ale myśle ze ostatnimi czasy na streamach ma pozwolenie od tucznika na kilka piwek dziennie a nie walenie wody ognistej z reszta menelstwa z u2
@wynicniewiecie: to akurat nie , ma zajechany organizm bo waliła ostro wodę w przeszłości ale teraz myśle ze pije tylko to co widać na streamie czyli 2-3 piwa dziennie
@Alf_Rudy: Już sam fakt, że po przebudzeniu się, od razu sięga po piwo świadczy, że pije dużo. Jak są streamy długie, to ile razy nie spojrzysz, to ona sączy browar. Dziennie po 8 spokojnie wypija jak nie więcej. Może nie pada na nos jak Jaca czy Pezet, ale jest w ciągłym rauszu i pewnie ma stale ze 2 promile we krwi.
@Alf_Rudy: Kiedyś też mi się tak wydawało, ale im dłużej oglądam tym bardziej dostrzegam, że piwo to ona chlupie cały czas(chyba, że nie ma piwa, wtedy aż ją nosi z #!$%@?). Poza tym mało to było sytuacji gdzie ją przyłapano na kradzieży wódki?
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora