Wpis z mikrobloga

@pwn3r: A mnie właśnie pogo denerwowało - było nudne i przy tym długie, grając do 3 wygranych. Świetne były wyścigi, a potem ich odmiana na delfinach. Kiedyś to było...
  • Odpowiedz
@MrSzakal: @Lurriel: Przez wielu hejtowana, że to już nie zrobione przez Naughty Dog itd. itp. ale patrząc przez pryzmat czasu, widząc, że były również inne spin-offy Crasha jak np. świetny Crash Team Racing wydaje mi się, że #!$%@? niezłą robotę tworząc Crasha Basha. Ostatnio nawet na PSP sobie pobrałem i naprawdę gra się mega. Crashowi była potrzebna gra zespołowa z wieloma mini-gierkami tego typu. Do dzisiaj chętnie wracam do tego
  • Odpowiedz
@miciek335: Crash Team Racing - w wakacje jak cały dzień padał deszcz to była najlepsza rozrywka. Grało się z kumplami na dwa pady na PSXie.
Sam pomysł z arenami do walk był mega.
W sumie tak samo dobrze bawiłem się również w Rayman M - szkoda że nie chce działać na Windows 10 :(
  • Odpowiedz
Rayman M

@Karonon: Rundy z wyścigami były irytujące ale za to rundy z walkami były zajebiste. Pamiętam że był jeden atak w którym sterowało się tym lumkiem jako rakietą xD też jedna z lepszych "retro" gier we 2 przy jednym kompie
  • Odpowiedz
@pwn3r: Ja gralem w Rayman M sam, bo nie mialem kolegow, ale i tak wspomniam te gre jako jedna z tych lepszych :)) A wyscigi byly moimi ulubionymi planszami :)
  • Odpowiedz
@kafar22: ja ostatnio ogrywam Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na padzie od X360 na PC.
Jak ktoś szuka retro w nowej szacie graficznej to polecam - aż się chce grać ;)
  • Odpowiedz