Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Powiedzcie mi drogie stuleje, a może bardziej normiki i wygrywy znacie może jeszcze jakieś portale, na których można by było znaleźć jakąś różową do relacji typu "friends with benefits"? Ale nie chodzi mi tu o jakieś #tinder, #badoo i inne, na których trzeba bawić się w głupie podchody, za stary na to jestem, ani o strony z płatnymi k-------i, tylko o coś gdzie wykłada się kawę na ławę i gdzie można spotkać różowe singielki którym po prostu po ludzku "się chce", ale nie mają partnerów z takiej czy tam srakiej przyczyny i takowoż po ludzku się z nimi umówić np. na rowerowy wypad w plener połączony z seksem albo coś w ten deseń, w taki właśnie pogodny dzień jak dziś. Znam datezone, zbiornik, erodate? Ale wszędzie bida, zwłaszcza na prowincji gdzie mieszkam. Jest coś jeszcze?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: ale wiesz.. na tinderze jest mnóstwo ogłoszeń o fwb od facetów i kobiet, prosto z mostu od razu w zdjęciach czy w opisie to mają. Jeżeli nikt do Ciebie tam nie zagadał to chyba gdzie indziej jest pies pogrzebany ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Sheta:

mnóstwo ogłoszeń o fwb od facetów i kobiet

ale to, że tinder z perspektywy kobiet i mężczyzn znacznie się różni, to wiedz. w życiu nie widziałem tam dziewczyny, która miałaby wprost w opisie, że szuka fwb. no chyba, że mówimy o oczywistym fejku, to wtedy tak
  • Odpowiedz