Aktywne Wpisy

Co sądzicie o takim trzypunktowym planie geopolitycznym dla Polski?
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
źródło: nato-russia-cartoon
Pobierz
sildenafil +989
Kobieta, która przez 8 lat stalkowała byłego chłopaka, fałszywie oskarżając go o gwałty, molestowanie, napadanie na kobiety czy zoofilię usłyszała niedawno bardzo surowy wyrok: prace społeczne.
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
źródło: temp_file464742750640219561
Pobierz

W skrócie, posiadam 4 lata doświadczenia w pracy w IT, reszta info jak w załączonym obrazku.
#it #praca
źródło: comment_ZtGVtryVhpcalkrmPmUV6iKUYDthYjUr.jpg
Pobierz@goferek: Rozpisałem ogólnie, to kumpel który zajmuje się rekrutacją w firmie, w której on pracuje powiedział, że w CV za mało wpisałem. Ponoć przychodzą świerzaki po studiach z rozdmuchanymi CV i potem ciężko się przez to przebić...
@TS050: Do mBanku za cienki w uszach jeszcze jestem... Generalnie na razie trochę się nie składa mi ten rok i potrzebowałbym pracy stosunkowo spokojnej powiedzmy za 3-3,5k netto na UoP, ale mam wrażenie że chyba za dużo wymagam...
edit. co do pracy stosunkowo spokojnej chodzi o to, że jakoś nie mogę sobie ze stresem poradzić i szybko "schodzę" w sytuacjach mocno
@pwn3r: Do tej pory powiedziałbym, że raczej sieciowiec. Linux wyszedł przypadkiem jako fajna zajawka. Szukam pracy jako admin, sieci (junior/regular), linux (junior), sieci + linux (junior) lub ogólnie pojęty admin IT.
no wiem, że nie, ale co poradzę jak organizm mnie blokuje. W sytuacjach kryzysowych można powiedzieć, że nie mam problemu z drożnością
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Docker Mastery: The Complete Toolset From a Docker Captain
The Ultimate MySQL Bootcamp: Go from SQL Beginner to Expert
Mastering Ansible
Kubernetes (:2018) -A Comprehensive Course
Leży i czeka na użycie, nie wiem od czego zacząć... na pw podeślę Ci jak coś maila...