Aktywne Wpisy
salanderek +135
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WenerowaAngela +483
Nie pytajcie o szczegóły bo się na tym kompletnie nie znam, ale kumpel otworzył firmę i tak trochę w żartach trochę serio pyta się ile powinien im płacić.
Ja oczywiście mówię mu prosto z mostu że dla mnie facet pracujący niefizyczne to żaden facet i więcej jak 2 koła bym nie dał. I tak się posmialismy, ale w sumie zaciekawił mnie ten temat. Serio stawki są tak wysokie jak tutaj piszą?
Wiem że można zarobić sporo klikaniem w komputer ale jaki % z nich zarobi powiedzmy więcej niż 4k?
#programowanie #programista #informatyk #praca #zarobki #przemyslenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Powodzenia XD
Początkujący dostaje te 4k jak jest genialnym dzieckiem kompilatora i ide ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LeniwiecPracoholik: rozwiń xD
Jeden. Dosłownie jeden z nich miał zadatki na programistę.
Na bootcampach nie uczą logiki, algorytmiki, ani matematyki, więc po takim kursie mamy gównoklepacza do gówno stronek. Potem taki klepacz tworzy gówniany