#anonimowemirkowyznania Jak się dobrze zachowywać i na co uważać w roli tripsittera? Będę pilnował 2 osoby które przyjmą po 105 ug. Będą przyjmowały tą substancje pierwszy raz. #narkotykizawszespoko #lsd
@Lenspool: słaba argumentacja, bardzo słaba. Jak Cię na ulicy zaatakuje naćpany gimbus, to przybij mu piątkę i zapytaj czy się nie podzieli. Taki sam poziom mentalności.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nasuwa się pytanie, czy sam tripowałeś ( ͡°͜ʖ͡°) Przypomnij sobie swój pierwszy raz, myśli jakie przechodziły Ci przez głowę (choćby przelotnie, w stylu "o nie, myślę o czymś złym, czy to już badtrip?" (XD) I z własnego doświadczenia odpowiedz na te pytania - skoro chcą tripować w Twojej obecności to sądzę, że nie chcesz zrobić im krzywdy. Jeśli masz serio stresa przygotuj cząstki pomarańczy,
@Lenspool: znajdź mi człowieka, który po wypiciu zielonej herbaty wsiada za kierownicę i zabija przechodniów, od tak - bo jest herbacianym ćpunem. Dopóki robisz krzywdę tylko sobie, to w porządku. Ale nie dasz mi gwarancji, że po zażyciu swoich ciężkich dragów będziesz grzecznie siedział pod kocykiem i NIGDY nie będziesz stanowił zagrożenia lub zwiększał ryzyko wystąpienia niebezpiecznej sytuacji.
@AnonimoweMirkoWyznania obejrzyj na YouTube film o tripsittingu od psychedsubstance, dobrze opowiedział. Generalnie dobrze jeśli sam masz jakąś wiedzę na ten temat. Nie wolno wkręcać nikomu czarnych myśli, żadnych głupich żartów czy ciężkich tematów. Jak się ktoś zacznie bac to włącz spokojna muzykę i daj jakieś proste zajęcie typu jakaś banalna gra na telefonie. Generalnie uważam że słowo osoby tripujacej jest święte i jak ci każe przełączyć piosenkę to to po prostu rób,
@vundo: Znowu projekcje. Wsiadanie po używkach za kółko nie jest odpowiedzialne, no wielkie mi odkrycie. Jak ktoś nie jest w stanie ocenić swoich obecnych zdolności psychoaktywnych, i pomimo że nie czuje się na tyle pewnie aby wsiadać za kółko a i tak to robi, to raczej źle świadczy o człowieku, a nie substancji.
Ale nie dasz mi gwarancji, że po zażyciu swoich ciężkich dragów...
Czyli moje wcześniejsze przypuszczenia się zgadzają. W
@Lenspool: już się tak nie produkuj, zabawne że zarzucasz mi ignorację a zamiast merytorycznie podejść do tematu, obrażasz mnie od ameb i atakujesz personalnie. Taki obraz wasz :)
@vundo Ale serio poczytaj o LSD. Trudno by mieć ochotę zrobić po tym komuś krzywdę. A zachowania w rodzaju kierowania po zażyciu narkotyku to nie jest wada jakiejkolwiek substancji tylko osoby. Bo nawet dziecko wie, że po takich rzeczach kierować nie należy i ktoś kto świadomie takie zasady łamie pewnie pojechałby też w nocy we mgle bez świateł bo mu się śpieszy.
już się tak nie produkuj, zabawne że zarzucasz mi ignorację a zamiast merytorycznie podejść do tematu, obrażasz mnie od ameb i atakujesz personalnie. Taki obraz wasz :)
@vundo: No no ośmieszył cię i twoją gównotezę, więc jedyne co ci zostało to schować się w skorupie ( ͡°͜ʖ͡°)
@kaszlakmain: no z pewnością zmiótł mnie swoimi argumentami, nie mogę się pozbierać, a z mojego punktu widzenia to jest zacietrzewienie i zagłuszenie rozmówcy. LALALALALA NIE SŁYSZĘ CIĘ LALALALALA. Czym innym jest sypanie konstruktywnymi argumentami, a czym innym rzucanie się. Rozmowa jak gra z gołębiem w szachy. Gołąb w końcu wejdzie na planszę, przewróci wszystkie pionki, nasra i odleci myśląc że wygrał.
@AnonimoweMirkoWyznania: przede wszystkim pamiętać o tym by nie być nachalnym. Żeby pomagać jedynie kiedy ktoś się zapętla albo sam poszukuje pomocy.
Najlepsza rada to zawsze: połóż się i skup na oddechu. Wciągnij powietrze nosem i wypuść ustami. W przypadku badtripa: spróbuj zbić myśli - np. zadać pytanie kompletnie niezwiązane z tematem albo zamiast drążyć jakiś temat (bo na tym głównie polega badtrip) opowiedz osobie jakąś historię. Pokaż jej, że poza uporczywyami
Jak się dobrze zachowywać i na co uważać w roli tripsittera? Będę pilnował 2 osoby które przyjmą po 105 ug. Będą przyjmowały tą substancje pierwszy raz. #narkotykizawszespoko #lsd
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
W Polsce dalej jak w lesie. Polecam dodać tag na czarno. Nikogo twoje wywody nie interesują.
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli moje wcześniejsze przypuszczenia się zgadzają. W
@vundo: No no ośmieszył cię i twoją gównotezę, więc jedyne co ci zostało to schować się w skorupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikogo nie obchodzi twoja opinia.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Najlepsza rada to zawsze: połóż się i skup na oddechu. Wciągnij powietrze nosem i wypuść ustami.
W przypadku badtripa: spróbuj zbić myśli - np. zadać pytanie kompletnie niezwiązane z tematem albo zamiast drążyć jakiś temat (bo na tym głównie polega badtrip) opowiedz osobie jakąś historię. Pokaż jej, że poza uporczywyami
Komentarz usunięty przez autora