Aktywne Wpisy

TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -

Jest moją pierwszą. Moja Czesia :P
Wołam osoby komentujące ostatni wpis na mikroblogu: @MercedesBenizPolska @ppqa @maros @jarpen1234 @PikPak @thestabilizator i dziękuje za pomoc.
PS. Jeszcze opiszę sam zakup w firmie AdvanceArms spod Trójmiasta, bo warto chwalić świetne podejście do klienta. Pomijam fakt, że zaproponowali cenę niższą o 550 zł od trzech innych sklepów w Gdańsku/Gdyni. Zapytałem o dostępność Czesi na fejsie i dostałem informację, że w piątek jadą do dystrybutora - jak jestem zainteresowany mogą przywieźć. Pistolet zamówiony w poniedziałek, skan promesy na maila i zamówienie złożone. W piątek po 20:00 telefon, że w sobotę będą u mnie z zamówieniem. Mówię, że mam pilny wyjazd i nie będzie mnie do poniedziałku. Umówiliśmy się, że podrzucą mi broń w nocy, bo mają przez weekend pokazy i nie będzie innej możliwości odbioru. Kupiłem swoją Czesię o 3:00 w tylnej kanapy samochodu. Zapamiętam tą scenę do końca życia. Jednym słowem: polecam!
źródło: comment_b8r7Wh7wcr6H6xLLXglW9ZyWtaL2CbiY.jpg
Pobierzźródło: comment_WDS8ojsBDUOgw4ffQ0TWQpW1w1MDtzZl.jpg
PobierzZ ciekawosci jaka cena? Bo podobno skoczyly ostatnio strasznie w cenie
Komentarz usunięty przez moderatora
EDIT: Potestuj sobie czy lepiej CI lata SB 8 czy 7.5gr, jest duża różnica w celności.
@ZdolnyAleLeniwy: Obserwujesz? :P