Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matt_888: ciekawe czy potem też będzie narzekał jak narzeka na grę która rozpropagowała wiedźmina na całym świecie i bez tejże gry żaden Netflix nawet z Kambodży by do niego nie przyjechał...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Matt_888: To będzie naprawdę dobry serial.
Kiedyś jak robili Kompanię Braci, to nie przypominam sobie, żeby Spielberg tworzył jakieś internetowe wysrywy żeby udowodnić ludziom, że seria pozamiata. Z kolei o nowym Wiedźminie wiem już sporo, np. to, że Hissrich przeczytała książkę, używa Twittera i chodzi z Sapkowskim pod rękę. I lubi wykrzykniki.
Ale to będzie przehypowane dno, ja p------ę.
  • Odpowiedz
Nilgfaardczycy byli śniadzi to raz.

@Ponury_Kombajn: No a najbardziej to Cahir czy Emhyr XDDDDDDD Nie przypominam sobie ani jednego opisu koloru skóry Nilfgardczyków o Skelligijczyków też nie kojarzę ale tutaj może mnie pamięć zawodzi.
  • Odpowiedz
@Asterling: Cahir nie pochodził z Nilfgaardu, a Metinny, która sąsiaduje z Nazairem i Lyrią. Z kolei Nilfgaard jest najbardziej wysunięty na południe i od wschodu graniczy z górami Tor Tohair( czy jakos tak) i pustynią Korath.
@Jan_K: Sam też nie pamiętam, ale nie wydaje mi się by ludzie żyjący na pustyni mieli bielutką skórę i błękitne oczy.
  • Odpowiedz