Widzę, że pieski boxdela stosują agresywny marketing poprzez wklejanie tego samego screena z zakupu PPV. Nawet mi was nie szkoda, łapiecie się jak dzieci. #danielmagical
Widzę, że pieski boxdela stosują agresywny marketing poprzez wklejanie tego samego screena z zakupu PPV. Nawet mi was nie szkoda, łapiecie się jak dzieci.
@SzitpostForReal: masz problem ze cie nie stac na ppv czy jaki #!$%@? ? dla mnie mozesz restremy ogladac w #!$%@? jakosci 1 kamere ja bd mial wszystko do dyspozycji
masz problem ze cie nie stac na ppv czy jaki #!$%@? ? dla mnie mozesz restremy ogladac w #!$%@? jakosci 1 kamere ja bd mial wszystko do dyspozycji
@mala-szczur-mysz: restreamy są w HD lub jak dopłacisz 1 USD w Full HD. Poza tym będą shoty z tej gali, więc nie ma absolutnie żadnego powodu, żeby ktokolwiek kupował PPV xD
@SzitpostForReal: jak dla cb to jest lansowanie to niezle ( ͡°͜ʖ͡°) ja sie tym nie lansuje tylko mam beke z dzieciaczkow miedzy innymi takimi jak ty co wola #!$%@? restremy ogladac co bd kasowane i bd miec widok na 1 kamere zamist zaplacic nedzne 15 zl ( ͡°ʖ̯͡°)
jak dla cb to jest lansowanie to niezle ( ͡°͜ʖ͡°) ja sie tym nie lansuje tylko mam beke z dzieciaczkow miedzy innymi takimi jak ty co wola #!$%@? restremy ogladac co bd kasowane i bd miec widok na 1 kamere zamist zaplacic nedzne 15 zl ( ͡°ʖ̯͡°)
@mala-szczur-mysz: Widzę że Boxdel płaci od posta, więc nabijaj sobie, nabijaj.
@SzitpostForReal: ahah nagle temat boxdela, sluchaj dzieciaku pluje na tego boxdela, ja chce zobaczyc jak magical z polakiem sie nakuriwa ( ͡°͜ʖ͡°) a z boxdela posmiac, jak juz mowilem 15 zl to smieszne pieniadze wiec nie wiem jak mozna w ogole pisac o jakis retransmisjach dla mnie to smieszne ( ͡°ʖ̯͡°)
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#danielmagical
@qwerty1610: I tak 99% osób zobaczy restream xD
@mala-szczur-mysz:
Zakup PPV miernego widowiska za 15 zeta jest rzeczywiście powodem do lansu xD. Dobrze, że się chociaż przelogowujesz Boxdel.
@mala-szczur-mysz: Lans za 15 zeta Masno fest xD
@mala-szczur-mysz: restreamy są w HD lub jak dopłacisz 1 USD w Full HD. Poza tym będą shoty z tej gali, więc nie ma absolutnie żadnego powodu, żeby ktokolwiek kupował PPV xD
@mala-szczur-mysz: Widzę że Boxdel płaci od posta, więc nabijaj sobie, nabijaj.