@plesples: dobre pytanie - myślisz, że taka ilość zakładów wystarczyłaby na walkę o nagrody? Do Mistrzostw zaliczają chyba tylko stawki do max. 100zł, więc granie 1-2 razy dziennie za wyższe stawki chyba w kontekście mistrzostw by nie dało czołowych lokat
@Typeria: w sumie racja, zapomnialem o limicie, ale zawsze mozna poprobowac jeden za ta stowe + to co wiecej na drugim postawic bez mistrzostw ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wesol96: taka seria prędzej czy później przydarzy się każdemu - graj mniej razy dziennie, mniej spotkań, wpadaj na typeria.pl po ciekawe typy, a z czasem zrobi się u Ciebie trochę bardziej zielono!( ͡°͜ʖ͡°)
@plesples: poza tym zawsze w takich akcjach jest paru #sportoweswiry , którzy wykręcają takie wyniki, że za łączna sumę stawek kupiliby parę samochodów, konkursy tylko rozpraszają ( ͡°͜ʖ͡°)
@Typeria: nie jest przypadkiem tak ze w fortunie mozna edytowac wygrane/przegrane zaklady tak aby bylo widac to co chcemy? niech sie ktoś wypowie, bo juz kiedys to tu slyszalem( ͡°͜ʖ͡°)
@pentanch3ch23ch3: można edytować - wybierać spośród wygranych, przegranych, aktywnych, live , czy też pre-match :) a to jest właśnie screen z historii kuponów pre-match. jeśli sugerujesz jakąś manipulację, to wejdź na typeria.pl - tam zamieszczamy codziennie typy + zapowiedzi przed meczami, a ta historia to właśnie w 95% wygrane z naszych proponowanych na stronie typów :)
@TRop3r oznacza stawke jaka sugerujemy granie danego typu. Sa rozne systemy stawkowania, dla uproszczenia uznajemy, ze stawka 10/10 to postawienie 5% swojego calego budzetu i stosujemy ja dla typow z bardzo duzym (naszym zdaniem) prawdopodobienstwem wejscia. Jesli nie chcesz zbankrutowac, to musisz narzucic sobie wlasnie takie ograniczenie - max 5% budzetu na jeden zaklad, ale to max. Normalnie jakies 2%. Kazdy sam zna swoje mozliwosci finansowe i dla kogos te 2% budzetu
@filipm95 sa zamieszczane na str typeria.pl Na dzis dopiero beda, jak sie pojawia obwieszcze to na wypoku :)
@Pszesmiewca a tak konkretnie to o co Ci chodzi? Bo widzimy, ze zrozumienie idei oficjalnego wykopowego profilu jakiejs strony internetowej cie przerasta ( ͡º͜ʖ͡º)
@Pszesmiewca szczerze mowiac nie mam pojecia, zaznaczone jest w ustawieniach "profil firmowy" i śmiga, jesli jest tak jak mowisz, to dowiemy sie co i jak i bedzie niebieskie :)
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
#wybory #zakaz handlu naprawde ludzie mieszkający w wielkich osrodkach miejskich spędzają czas w niedzielę w markecie? Serio, tak juz wszystko poszlo do przodu. Ja zawsze cenie sobie spacer, wypoczynek, spotkanie z kims. Widac mam wiejskue korzenie.
@Pszesmiewca a tak konkretnie to o co Ci chodzi? Bo widzimy, ze zrozumienie idei oficjalnego wykopowego profilu jakiejs strony internetowej cie przerasta ( ͡º ͜ʖ͡º)