Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Dzisiaj zacznamy drugi ćwiercfinał a będzie to pojedynek Brazylii i Belgii. Wczorajszy "wykopowy" mecz wygrali ledwo ledwo Francuzi pokonując drużynę Portugalie.
Jeśli chcesz być jutro wołany - możesz kliknąc w plus, lub też zaobserwować tag ------> #wykopowawykreslanka
I obiecane tagi: #pilkanozna #mecz #mundial2018 #mundial
Zagłosuj na faworyta
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez moderatora
Reprezentacja Brazylii nic nie zmieniła się od 2014 roku. Nadal grają kupę, tylko wtedy korzystając z wyskoków pojedyńczych graczy i farta w drabince dotarła do 1/2, gdzie została skarcona przez drużynę z którą nie można wygrać na farcie. Teraz jest to samo, tylko za wyjątkiem gola Cou nie