Aktywne Wpisy
darknightttt +18
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
JohnTravoltta +57
No cóż - wychodzi na to, że najlepszym trenerem od czasów Beenhakera był... Sousa. Co prawda nie wyszli z grupy na Euro, ale grali ofensywną piłkę, którą chciało się oglądać. Mieli pomysł na grę, umieli cisnąć do przodu, a wobec wyjścia z grupy nie zabrakło im wiele - wystarczyło, żeby bramkarz Szwecji nie rozegrał meczu życia.
Tylko Sousa jak zobaczył funkcjonowanie PZPNu to spierniczył od tego gówna jak najdalej.
#mecz #polska #
Tylko Sousa jak zobaczył funkcjonowanie PZPNu to spierniczył od tego gówna jak najdalej.
#mecz #polska #
Gigabyte GeForce GTX 1060 WindForce II OC 6GB GDDR5 1320zł
Intel Core i5-8500, 3GHZ, 9MB, BOX 870zł
MSI H310M PRO-VDH 270zł
Ballistix Sport LT DDR4, 2x8GB, 2666MHz, CL16 690zł
Dysk HDD 150zł
SilentiumPC Vero L2 600W 220zł
SilentiumPC Regnum RG4 Pure Black 150zł
Razem ~3670zł
Bez dysku SSD
#komputery
Komentarz usunięty przez autora
Taką bym płytę brał (2 sloty ram to za mało)
https://www.x-kom.pl/p/422202-plyta-glowna-socket-1151-msi-b360m-pro-vdh.html
https://techlipton.pl/czarna-lista-zasilaczy/
@bi-tek: nie nie, była taka abominacja jak "gigabajt", serio, myślę, że to rebranding rebrandingu zwanego "megabajt" :D
@Odczuwam_Dysonans:
@bi-tek:
Co do płyty głównej to myślę że przekonaliście mnie.
A co do zasilacza do lepiej mieć trochę zapasu. Nic w związku z tym złego się nie dzieje. Z wyborem firmy to jeszcze zastanowię się.