Wpis z mikrobloga

@AdrianJ: Polecam jednak dołożyć do oryginalnego Pro Controllera, tani nie jest ale szybko stanie się twoim ulubionym sposobem sterowania. Ewentualnie jeśli cebula mocno to JYS Wireless Pro Game Controller bo tani jak barszcz, ma żyroskop i jest bezprzewodowy.
@goomba-pl: @AdrianJ: ja polecam pro controllera, ale musisz uważać na dpada. Ja kupiłem mojego pada w czerwcu ubiegłego roku i mój krzyżak potrafi "sobie kliknąć" w dwa kierunki na raz przy korzystaniu z niego. Nie mam pojęcia jak sytuacja wygląda obecnie z nowym asortymentem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Maciek1422
@AdrianJ
Miałem adapter z DS4 (mayflash) ale nie byłem w pełni zadowolony. Opóźnienia nie ma, przyciski działają, ale pad potrafił nie chcieć się parować po uruchomieniu ponownym i nie da się padem uruchomić konsoli.
Finalnie DS4 wrócił do szafy, mayflash na olx i kupiłem pro controller. Wygodny i solidny pad, bateria trzyma zdecydowanie dłużej od ds4.
@AdrianJ Mam przewodowego pada Hori i złego słowa na niego nie mogę powiedzieć. Leży w dłoni i gra się na nim, jak na padzie od Xbox'a (co dla mnie jest monstrualnym plusem). No i ta cena, kupiłem go za 79zł.