Aktywne Wpisy

atteint 0
znacie jakieś fajne kłamstwa?

NonServiam- +25
chciałbym być chłopem typu farmer i uprawiać sobie buraki, kukurydzę, kapustę, ziemniaki, Mlody_jeczmien i tak orać w polu i się nie przejmować niczym i pędzić bimber w wolnych chwilach i mieć wszystko w dupie

problem w tym, że od tamtego czasu wszystko działa wolniej, są jakby spadki mocy, musze po kilka razy klikać w przeglądarce na dany link, żeby się otworzył, kilka razy kliknąć na "play" w Youtube żeby filmik się włączył, nawet na Wykopie kilka razy kliknąć dopiero po kilku sekundach otwiera się zakładka, tag, czy cokolwiek. takie spadki mocy czy coś xd
bardzo proszę o pomoc
#programista15k #komputery #windows7 #pomocy #awaria #informatyka
-------------------------------------------------------------------
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU.
Pierwsze ładowanie danej strony/podstrony będzie trwać dłużej, ale kolejnym razem powinno być okej, bo będziesz mieć załadowaną pamięć tymczasową ;)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pami%C4%99%C4%87_podr%C4%99czna
Komentarz usunięty przez autora
Nie każdy wie, że korzystając z 64 bitowego procesora i 64 bitowego Windowsa, nie oznacza automatycznego wykorzystywanie aplikacji i systemu w trybie 64 bitowym. Defaultowo Windows jest w trybie 32 bitowym - są to przestarzałe, powolne instrukcje procesora.
Jak masz procesor 64 bitowy, to aby przyśpieszyć pracę Windowsa, możesz usunąć folder c:/Windows/System32 . Po usunięciu, system stworzy folder System64, przez co wymusisz wykorzystywanie 64bitowej architektury.
@LewitujacyMnich: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...nikt?
i podstawowe pytanie: wyłączyłeś i włączyłeś komputer? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dałem Uruchom - wpisałem "Temp" - i usunąłem wszystko z tego folderu
tak, już od 3 dni mi taki zwiechowy chodzi