Wpis z mikrobloga

Typowo chciało by się rzec. Pazdan klasa, mimo że w legii gra to w meczu o coś jest nadczłowiekiem, cionek niepewny, do tego lubi szczelać do swojego. Krycha plącze się jak mucha w gównie, bramke strzelił na pałe. Milik to jest dno, powinien bońkowi co najwyżej nalewać piwo. Lewy na plecach miał 4 czarnuchów którzy mieli ochotę na jego anusa. Turbodebil klasycznie. Murzyni mieli przewagę przede wszystkim fizyczną, rozwalali naszych siłą i wytrzymałością. Poza tym to nic nie grali. Nasi sami sobie wpakowali 2 bramki. Najbardziej #!$%@? mecz na MŚ. Trafiła się nam łatwa grupa i nie potrafimy tego wykorzystać BĘDĄC W TOP10 rankingu fifa. #!$%@?łem się, jest mi smutno, #!$%@? nie jade.
#mecz
  • 6
  • Odpowiedz
@misiek432: Masz racje nie jedź bo #!$%@? za bardzo, Krychowiak to był akurat najlepszy zawodnik tego meczu, grał agresywnie, strzelił bramkę czego więcej? Jedynie nie rozumiem to taktyki meczu, jak można wygrać mecz podając sobie piłkę w obronie od początku spotkania, nie wiem czy oni mieli tak wbite do głowy czy tak sami z siebie, w co nie chce mi się wierzyć.
  • Odpowiedz
@Toreo: No zajebisty był. Z żółtą kartką dalej #!$%@?ł po nogach, a chyba nie tędy droga. Niewiele brakowało a wyleciałby z czerwoną. Taktyki nie ma. Nawałka wrzuca 11 graczy i czeka aż coś się stanie. I się dzieje, tylko nie po jego myśli. Zero reakcji, zero kreatywności. Stoi i patrzy, udając mędrca koryntu.
  • Odpowiedz