Wpis z mikrobloga

@Patex: Ortodonta, analiza zdjęcia telebocznego i ustalenie podstawy wady i stopnia zaawansowania. Plan leczenia, może chirurgiczny może nie, zobaczysz jak ktoś to przeanalizuje. Bo takie zdjęcia dodatkowo przesunięte nie mówią nic konkretnego poza zarysem wady.
@Patex: o tam dałeś więcej niż jedno zdjęcie xD, ja obstawiam, że samo orto i wychylenie góry/przechylenie dołu bo chyba klasy I masz zachowane prócz siekaczowej więc może dziwnie wyglądać ale być całkiem ok. Trzeba pójść do lekarza a nie na mirko i zrobić analizę. btw. przygryzałeś może górną wargę jakoś namiętnie? xD albo coś w ten deseń?
@siej: Nigdy nie przegryzałem. Ale mam taka wersję lite osób, które "zbierają zębami deszcz" aka mają ją lekko wysuniętą. Z prawego profilu trochę widac tak jakbym wysuwał "twarz"/"usta" do przodu + jednak zęby nie sam proste, tak jak mi cała rodzina wmawiała od lat. Najbardziej ciekawi mnie jednak, czy da się zmienić tę nature(nawet jezeli nie jest to wedlug medycyny wada) braku uśmiechania się górnych zębów/ podczas mówienia pokazuja się dolne