Aktywne Wpisy
andale +152
krystse +506
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Ps. To w twojej opini żeby być dorosłym to trzeba nie spać w nocy, i oglądać bezbeków ( youtube shore)??? Aaaa no tak. Oczywiście. Także sorry przepraszam. Jestem dzieckiem. Hmmmm.... a może jednak istnieje coś takiego jak świat realny??? Nie każdy ma czas siedzieć po nocach i oglądać jakieś badziewie... To po 1 a po 2 mając czas nawet, w nocy, i mając do wyboru do oglądania kilku pozerów, udających wszystko, a np. komentarze, analizy, opinie, co do dzisiejszego meczu, to sorry ale wybiore to drugie, więc nie chce Ci nic pisać ale skompromitowałeś się tym wpisem na cały tag. Zaorane. Dziękuję.
Myślę że moje zdanie podziela wielu użytkowników jak np. mój wykopowy kolega @AShans
#danielmagical #patostreamy
@pibeczek123: to są pierwsze objawy braku Daniela
Komentarz usunięty przez autora