Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak znaleźć dziewczynę mając twarz max 4/10? Z charakteru jestem wydaje mi się dość przeciętny, często jednak chodzę smutny bo przypomina mi się, że mając 29 lat nadal jestem sam, więc raczej nie wyglądam na pełnego optymizmu gościa. No ale z tym nic nie zrobię. Staram się wychodzić na miasto, jak się trafi jakiś znajomy to we 2jkę gdzieś wyjdziemy ale ja nie mam tak jak przystojni, że ludzie do mnie zagadują. Dziewczyny mnie ignorują. Tak, tak jest właśnie w przypadku brzydkich ludzi - wyjście do nich, nie załatwia problemu. #tinder odpada, brak matchy ale to chyba domyśliliście się. Z jakiś innych rzeczy typu kursy tańca, koła zainteresowań to swego czasu chodziłem na wycieczki z przewodnikiem po Gdańsku ale przeważnie byli tam ludzie starsi. Nie chciałbym też chodzić na takie imprezy tylko po to żeby kogoś poznać bo desperatem nie jestem. Jakie pomysły?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 13
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Polecam statystowanie w filmach, albo serialach. Zazwyczaj na planie jest grupa okolo 80 ludzi, którzy się nie znają i nawiązywanie nowych znajomości jest tam bardzo naturalne. Zauważyłem, że w produkcjach osadzonych w czasach II.wojny światowej jest mnóstwo ładnych kobiet i super atmosfera.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Siłownia. Zacznij łazić na siłownię ile wlezie. Albo Ci się poprawi wygląd i znajdziesz ten swój wymarzony różowy pasek albo nie znajdziesz i tyle czasu będziesz poświęcał na filmiku na yt, diety, robienie żarcie, gadki o siłowni i ćwiczeniach, że zapomnisz w ogóle o różowych paskach.
Win-win.
  • Odpowiedz
@szad7 na ulicy, w centrach handlowych zagadywanie jest nienaturalne i źle odbierane. w klubach laski szukają 10/10 i spławiają po kilkanaście facetów na imprezę. w tym przykładzie co podałem szanse zawsze jakieś większe przez ilość ludzi i ich nastawienie do siebie nawzajem. Jeśli chodzi o jakiekolwiek pewniaki w desperacji zostają jeszcze te pijane grube co się do każdego przystawiaja na melanżach;p ale chyba o tym nie rozmawiamy :)
  • Odpowiedz
@szad7 Na te statystowanie ludzie często przychodzą ciekawie spędzić czas i kogoś poznać. Na pewno nie dla kasy bo stawki są bardzo niskie typu 60 zł za dzień zdjęciowy( nie wiem jak teraz bo dawno nie byłem)
  • Odpowiedz