Aktywne Wpisy
miki4ever +125
#paryz2024 dla mnie hit dnia to zawodnik z Turcji. Wysłali na strzelanie kolesia bez sprzętu, specjalnych okularów itd. i ziomek wygrał im srebrny medal.
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie chyba głównie do mirabelek (ale rady mirków też się przydadzą) - czy jest jakiś sposób, żeby nauczyć faceta pomocy w pracach domowych?
Oboje mamy normalną pracę i zarabiamy, mieszkamy razem od ok. 2 lat w moim mieszkaniu. Pominę już nawet fakt, że on rzadko się dokłada do rachunków (bo, jak twierdzi, zapomina), bo te nie są bardzo wysokie, czynsz+prąd i internet. No ale już po dziurki w nosie mam jego braku zaangażowania w prowadzenie domu.
Jak od razu napiszę co i jak, to i tak nie uwierzycie, więc jeszcze jedno zdanie wstępu - facet ma strasznie nadopiekuńczą mamusię, nawet kiedy przez parę lat mieszkał "sam", to ona wpadała co tydzień wszystko posprzątać i ugotować na cały tydzień. Nie jest to pierwszy raz kiedy się spotykam z takim przypadkiem, więc wydawało mi się, że mam mnóstwo cierpliwości i wyrozumiałości i w ogóle. No ale... jednak nie.
Pytanie chyba głównie do mirabelek (ale rady mirków też się przydadzą) - czy jest jakiś sposób, żeby nauczyć faceta pomocy w pracach domowych?
Oboje mamy normalną pracę i zarabiamy, mieszkamy razem od ok. 2 lat w moim mieszkaniu. Pominę już nawet fakt, że on rzadko się dokłada do rachunków (bo, jak twierdzi, zapomina), bo te nie są bardzo wysokie, czynsz+prąd i internet. No ale już po dziurki w nosie mam jego braku zaangażowania w prowadzenie domu.
Jak od razu napiszę co i jak, to i tak nie uwierzycie, więc jeszcze jedno zdanie wstępu - facet ma strasznie nadopiekuńczą mamusię, nawet kiedy przez parę lat mieszkał "sam", to ona wpadała co tydzień wszystko posprzątać i ugotować na cały tydzień. Nie jest to pierwszy raz kiedy się spotykam z takim przypadkiem, więc wydawało mi się, że mam mnóstwo cierpliwości i wyrozumiałości i w ogóle. No ale... jednak nie.
Jak znaleźć dziewczynę mając twarz max 4/10? Z charakteru jestem wydaje mi się dość przeciętny, często jednak chodzę smutny bo przypomina mi się, że mając 29 lat nadal jestem sam, więc raczej nie wyglądam na pełnego optymizmu gościa. No ale z tym nic nie zrobię. Staram się wychodzić na miasto, jak się trafi jakiś znajomy to we 2jkę gdzieś wyjdziemy ale ja nie mam tak jak przystojni, że ludzie do mnie zagadują. Dziewczyny mnie ignorują. Tak, tak jest właśnie w przypadku brzydkich ludzi - wyjście do nich, nie załatwia problemu. #tinder odpada, brak matchy ale to chyba domyśliliście się. Z jakiś innych rzeczy typu kursy tańca, koła zainteresowań to swego czasu chodziłem na wycieczki z przewodnikiem po Gdańsku ale przeważnie byli tam ludzie starsi. Nie chciałbym też chodzić na takie imprezy tylko po to żeby kogoś poznać bo desperatem nie jestem. Jakie pomysły?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
Win-win.
@Zigfriddo: nie doczytałeś że op jest brzydki ( ͡° ͜ʖ ͡°)