Wpis z mikrobloga

• 11
Właśnie odkryłem nowy obszar z końca internetu. Fejkowe profile lasek, które założyły go względnie niedawno, mają kilka wyzywających zdjęć na krzyż i rzekomo szukają lasek bi i les. Zapraszają więc inne tego samego typu profile i komentują nawzajem swoje zdjęcia słowami, które mógłby napisać tylko napalony i spocony przy kompie facet-przegryw. W istocie wszystkie te konta do takich panów należą, więc udzielają się nawzajem w tym kiełbasianym młynie budując złudzenie flirtu z seksownymi i otwartymi dziewczętami.
#bekazpodludzi #facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #przegryw #tfwnogf
KrisM89 - Właśnie odkryłem nowy obszar z końca internetu. Fejkowe profile lasek, któr...

źródło: comment_XKq0PIqALQIkSFzy2caddSDGnh41wz8u.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KrisM89 też nie jest najgorzej :D widziałem ciekawsze xoxoxo, no ale kto za tymi kontami stoi to chyba się można domyślać, wykopowe eksperymenty z tinderem zataczają coraz to szersze kręgi , teraz FB , niedługo transgender a będą się tłumaczyć że to tylko "eksperymenty", a będą po ulicy w kieckach latać xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@minusuj żal mi tylko osób mniej obytych z realiami internetu, które łapią się na to i są oszukiwane. Taki catfish, mimo że musi być #!$%@?ą osobą często umiejętnie manipuluje, gra na emocjach i pożądaniu samotnych ludzi. Obrzydliwe ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz