Aktywne Wpisy
iTuTego +461
Mireczki, trzymajcie kciuki za moją Żonkę, właśnie jedziemy na przeszczep serca. Lubię tą społeczność bo obcuje z Wami już wiele lat, a o tej porze nawet się nie mam komu wygadać.
Einsoczen +2
#ukraina Czegoś nie rozumiem. Powiedzmy, że mieszka sobie polsce Ukrainiec, już kilka ładnych lat. Pracuje na umowe, wynajmuje mieszkanie, nikomu nie zawinił. Normalnie sobie gość ułożył życie.
Czy te nowe wprowadzone ustawy też go będą dotyczyć? Będzie musiał iść na wojne?
Czy te nowe wprowadzone ustawy też go będą dotyczyć? Będzie musiał iść na wojne?
Banalne w przygotowaniu, bardzo szybkie i świetnie nadające się właśnie do piwa podczas. Jeśli nie macie pod ręką akurat ciemnego litewskiego chleba na zakwasie ( ͡° ͜ʖ ͡°) lub nie zależy wam na oryginalności to możecie użyć nawet białego pieczywa. Czas przygotowania i realizacji to łącznie z 15 minut razem ze zmywaniem ;) Można podawać je same, z majonezem, sosem czosnkowym lub jeśli przygotowujecie je w wersji "międzynarodowej" również z ostrym włoskim sosem z papryczek chilli
Przy mundialu chciałem przypomnieć również inne publikowane wcześniej przepisy, które świetnie sprawdzą się jako przekąski dla Was oraz dla gości:
- Quesadilla z kurczakiem
- Chilli con Carne podawane z nachosami - właśnie idę je robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- smażone Krążki Cebulowe
Dzisiaj bez wołania (jutro będę wołał przy okazji większego przepisu) więc dajcie plusiki, żeby inni tez mogli zobaczyć :)
Pozdrawiam!
#kuchniamg78 #gotujzwykopem #pijzwykopem
Takie jedno, czy tam 4 dniowe pieczywo też można użyć ;)
hmm ( ͡º ͜ʖ͡º)