Aktywne Wpisy
SzymonXes +324
No więc prawdą jest, że wczoraj popiłem. Co prawda nie z Olką, tylko ze znajomym. Trzeźwiałem w swoim łóżku. Kluczowa usługa w firmie się wywaliła o 19. W umowie (o pracę) mam podane dni i godziny 8-16, poniedziałek - piątek, nic o nadzwyczajnych sytuacjach. Ale team leaderka, której od dawna nie traktuję poważnie, zawsze musi się zfajdać. Ciekawe za którym razem dotrze do niej, że do mnie jednak po godzinach i w
mango2018 +82
90% społeczeństwa przed wojną nawet nie wiedziała o tym co działo się na Wołyniu.
A teraz #!$%@? wielcy husarscy 19 letni obrońcy, którzy potracili rodziny na Wołyniu,
Taka prawda, zanim ruscy zaczęli drążyć temat, to żaden drący tu mordę WOŁYŃ, WOŁYŃ Sebastian, nawet nie wiedział, gdzie ów Wołyń jest.
Jestem przekonany, że nawet teraz jakbym poprosił o wskazanie na mapie, to połowa #!$%@? by wiedziała gdzie to w ogóle jest.
Ale hurrr,
A teraz #!$%@? wielcy husarscy 19 letni obrońcy, którzy potracili rodziny na Wołyniu,
Taka prawda, zanim ruscy zaczęli drążyć temat, to żaden drący tu mordę WOŁYŃ, WOŁYŃ Sebastian, nawet nie wiedział, gdzie ów Wołyń jest.
Jestem przekonany, że nawet teraz jakbym poprosił o wskazanie na mapie, to połowa #!$%@? by wiedziała gdzie to w ogóle jest.
Ale hurrr,
#wonziu
Edit: no i nie grał długo, ze 2-3 h