Wpis z mikrobloga

Tak obejrzałem ten filmik i zastanawiam się do czego to doszło, ze trzeba się tłumaczyć z tego co się pokazuje na swoim prywatnym kanale na YouTube. Nie jestem żadnym wielkim fanem, ale trochę nie rozumiem tej krucjaty wykopowej. Gość sobie kreci filmy, wrzuca je do internetu i ktoś komu się to podoba ogląda i subskrybuje. Jeśli w pewnym momencie stwierdzam jako widz, ze kanał zaczyna robić się słaby/ prowadzący zbyt gruby/zaczyna kłamać i mi to przeszkadza to zwyczajnie anuluje subskrypcje i nie tracę swojego czasu (który jest ograniczony) na oglądanie słabych rzeczy. W innym wypadku jeśli oglądam coś co mi się nie podoba to zwyczajnie marnuje swój czas, a dodatkowo paru zawodników codziennie pisze rozprawki o tym jaki Szafa jest #!$%@? przy okazji oglądając vloga xD.

Gdzie tu jest logika? Nie wiem.
#mocnyvlog
  • 6
@parostatek696: Niestety nie rozumiesz kim sa w wiekszosci obserwujacy ten tag. Przeczytaj sobie najpierw wykopalisko. Generalnie wiekszosc z nas dostala bana za zupelnie niewinne uwagi/krytyke. Nie wiem co za idioci pisali cos o zyczeniu smierci, itp. bo nigdy takich komentarzy nie widzialem. Natomiast przytaczano tutaj wielokrotnie screenshoty co szafa usuwa a czego nie. Gosc z jednego konta dodal:
1. wykop przejmuje film - szafa to usunal
2. #!$%@? wykop - zostalo