Aktywne Wpisy
3x32 +33
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
Koziom +202
Witam
W związku że mi ukradli wkład do lusterka (nie tylko to), poszukuje wkładu/lusterka do BMW E39.
Mój model to BMW e39 z 2001 roku, po-lift, lustro w lusterku w kolorze srebrnym,fotochromatyczne,podgrzewane, lusterko sterowane i składane elektryczne.
Poratujcie jakimś linkiem gdzie kupię pasujący wkład, lusterko w dobrej cenie.
Załączyłem zdjęcie lusterka po kradzieży.
Sorki za offtop, ale złodziejstwo na mnie wybitnie działa.
Komentarz usunięty przez autora
Co do części, o ile nie znasz jakiegoś szrotu w okolicy (najlepiej taki specjalizujący się w BMW) to bierz nowy zamiennik z allegro. Tylko przy wyborze zwróć uwagę oprócz koloru i podgrzewania także czy to jest płaskie/sferyczne/asferyczne.