Wpis z mikrobloga

Muraski trzymajcie mocno kciuki.
W zeszłym roku pożegnałam się z 11 letnim huskym. Moje serce na pisiont kawałków się rozpadło. Parę dni temu znalazłam przez przypadek info w sprawie adopcji 7 letniego huskyego. Rozmawiałam już z tą fundacją, pies byłby dla nas idealny. Ma wszystkie cechy, których szukamy w takim psiaku.
Mame się bardzo chętnie zgodziła. Przez weekend będzie rozmowa z ojcem, który jest przeciwny dorosłemu psu i on chce tylko szczeniaka, ale jesteśmy w fazie ostrych negocjacji xD Ale może uda się go przekonać, potem będziemy składać różne papiery i mam nadzieję, że się uda i zaadoptujemy niebieskookiego husky'ego. Jaram się jak nie wiem.
Żeby tylko wszystko poszło ()
Dla atencji wrzucam zdjęcie psiaka, którego już z nami nie ma. Trochę go #!$%@?ło podczas spania.
Husky i malamuty to piękne piesełki <3
#zwierzaczki #zwierzeta #psy #pies #smiesznypiesek #piesel
c.....t - Muraski trzymajcie mocno kciuki.
W zeszłym roku pożegnałam się z 11 letnim...

źródło: comment_aNZDVs5DbUwzW5agpOjiDdZlQN2BuqqU.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

on chce tylko szczeniaka

@consummatumest: nigdy #!$%@? w życiu xDDDD

@consummatumest: Mój pies ma już prawie 10 lat, jest mikro psem, ale jak sobie przypomnę ten cały cyrk jak była mała to też już nigdy w życiu nie chciałabym przechodzić przez to szczenięce piekło. Jeśli jeszcze kiedyś będę brała psa to tylko dorosłego. Kota wzięłam dorosłego i jestem bardzo zadowolona, opiekun znał już jego charakter, był nauczony czystości
  • Odpowiedz