Aktywne Wpisy

KorbenDallas +34
#raportzpanstwasrodka czyli podsumowując - waldi zrobil dziecko. Nie miał kwalifikacji do utrzymywania tego dziecka. Była żona ogarnęła mu papiery (pewnie orzeczenie o niepełnosprawności) żeby mógł podjąć jakąś pracę i żeby było z czego ściągać alimenty. Waldi dostając do ręki papier zatrudniający w firmie SOLID poczuł się silny i nastukal babcię na oczach dziecka, a następnym krokiem był wyjazd do Kambodży w celu poznania Marcina, który nawet nie chce mu mówić

Atreyu +23
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz

Nvidia Turing
Premiera: po wakacjach. (11-12 tygodni)
Do partnerów pokroju ASUSa, MSI, Gigabyte i innych rozesłano wreszcie informacje o nowej generacji konsumenckich układów GeForce o nazwie kodowej Turing.
Zgodnie ze źródłami niemieckiej redakcji Tom's Hardware, premiera nowych konsumenckich kart graficznych od NVIDII jest wreszcie dobrze widoczna na horyzoncie. Chociaż nadal nie jest ostatecznie wiadome czy architektura Turing otrzyma oznaczenia 11x0 czy 20X0, to układy ją wykorzystujące powinny zadebiutować w sklepach pod koniec sierpnia tego roku. Oczywiście jako pierwsze zadebiutują modele Founders Edition oraz inne warianty z referencyjnymi chłodzeniami. Skąd te wnioski? Za sprawą plików rozesłanych do partnerów Zielonych.
Opisują one dokładnie poszczególne etapy rozwoju produktu, przewidując masową produkcję i wysyłkę w przeciągu 11-12 tygodni.
Źródło:
https://www.purepc.pl/karty_graficzne/nvidia_rozsyla_do_partnerow_informacje_o_nowych_kartach_geforce
W jednej ze swoich wypowiedzi na forum 3DCenter zasugerował, że Turing będzie naprawdę bardzo wydajną rodziną urządzeń i że sam spodziewał się dużo niższej wydajności, niż według niego mamy otrzymać. Wspomniał ponadto o nowym wyjściu wideo, co prawdopodobnie odnosi się do HDMI 2.1.
Źródło:
https://pclab.pl/news78174.html
#pcmasterrace #komputery #kartygraficzne #nvida #touring
źródło: comment_OmqlvmLiMqkBGKgVPWIzRwzeIevUnvCh.jpg
Pobierzźródło: comment_bo1vOX7WSHkGR3KlAc0lk7ASdgIur4vE.jpg
Pobierzźródło: comment_zOcse7XSkohhjUKm5qywEkbCU5be7ecs.jpg
Pobierzhttps://www.tomshw.de/2018/06/12/nvidia-geforce-gtx-2080-1180-oder-was-wir-ueber-turing-nicht-wissen-update/
głupie chluje :( gdyby nie to, ze AMD jednak nie ma nic sensownego w topowym segmencie to spieprzałbym jak najszybciej do czerwonych
Dla nvidii odległa oznacza kilka miesięcy. Chcą wyprzedać jak najwięcej kart z obecnej generacji, żeby nie leżakowały na półkach w magazynie.
Nvidia nie produkuje kart referencyjnych z turbiną, od dobrych kilku miesięcy: