Aktywne Wpisy
NaczelnyWoody +260
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Zarzutkkake +172
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Pod tym tagiem prezentujemy najlepsze dziennie oferty ze sklepów #gearbest
Wszystkie nasze propozycje znajdziesz na naszych grupach facebook : Chinese Coupons i Aliexpress Polska tylko najlepsze
lub na naszej stronie www : Alinajlepsze.pl
---------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany do naszej listy po prostu wpisz Wołaj @alinajlepsze lub dołącz do naszej mikrolisty
----------------------------------------------------
Poniżej dzisiejsze promocje ze sklepu
Gearbest
1 GANZO G803 - LG Multi-use Sheath Straight Fixed Blade Knife kupon GG0612 Cena 19,95
2 GANZO Firebird F7611 - BK Folding Knife Axis Lock G10 Handle kupon GF0612 Cena 15,75
3 Creative Decoration Colorful Night Light kupon Artesanato1 Cena 0,5
4 Home Decoration Flamingo Shape Decoration LED Night Light kupon Anna11 Cena 3,99
5 Skilhunt H03 LED Headlamp kupon fonarik001 Cena 29,99
6 zanflare SH54 28W Solar Charger kupon zanflareSH54 Cena 53,99
7 Y - START LK5010 Folding Knife kupon Stephan46.99 Cena 46,99
8 TOMO T4 18650 Battery Charger kupon Digital2 Cena 10,99
9 Keith Ti3204 450mL Titanium Cup with Cover kupon KT06011 Cena 23,99
10 Keith Ti3200 220ml Titanium Cup kupon KT0611 Cena 14,36
Oferty bez refa
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @alinajlepsze @t0dab @bulbacz @k4rto @ludi2506 @H-R-W @eak2000 @j4n3k @soldierunware @sixkiller @CoZaGamon @defar @Filip03PL @dreadnought1 @Razis @Kacpa100 @mrozny100 @martinlubpl