Aktywne Wpisy
USER_303 +16
Wszystkie znaki na niebie wskazują że mój brat jest ćpunem i niszczy sobie życie ... Ja nawet nie wiem co robić, nie da się z nim porozmawiać nawet ... Rozwiązaniem które coś by zmieniło to zgłosić na policję, ale nie chcę mu tego robić, może jeszcze da się coś od niego dowiedzieć, pomóc mu. Jakieś propozycje jak z nim porozmawiać ?
#pytanie #narkotykizawszespoko
#pytanie #narkotykizawszespoko
jabol6000 +233
#polak #nosaczsundajski #heheszki #humorobrazkowy
Lata 70 i początek 80 to czasy, kiedy Japończycy produkowali szajs który dziś nazywa się "chińszczyzną". Mój dziadek kolekcjonował i naprawiał sprzęt audio i telewizory, to się nasłuchałem #!$%@? i #!$%@?ów w kierunku Japończyków i gówna które produkowali
Twój dziadek co najwyżej miał telewizor Rubin made in USSR. Każdy sprzęt z zachodu, z Japonii to było marzenie każdego Polaka, naprawdę nie wiem co ten twój dziadek?
Wyobraź sobie, że dziadek owszem, żył już w latach 70 i 80, ale ja pamiętam co najwyżej pierwszą połowę lat 90 i o tym opowiadam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy dziadek prowadził serwis elektroniki, jedyny w miejscowości i ludzie znosili do niego popsute graty, a jak nie dało się ich naprawić to je skupował za grosze na