Wpis z mikrobloga

lol moja babcia nie odróżnia chińczyka, koreańczyka i japończyka. Ostatnio jak Trump spotkał się z Kimem to mówiła mi podekscytowana: "a widziałeś wnusiu jak ten trump (bez angielskiej wymowy) spotkał się z tym chińczykiem co ma bomby?" lol, jak jej tłumacze, że japonia to bogaty kraj i to nie to samo co chińczyki to mi mówi "a co mnie tam sie mondrzysz, wszystko to chińczyki i produkujo badziewie" xDDDD
#polak #nosaczsundajski #heheszki #humorobrazkowy
Fobiczek - lol moja babcia nie odróżnia chińczyka, koreańczyka i japończyka. Ostatnio...

źródło: comment_6V6cMemXg9KTInkQ7mdZLXOu9ZGUNszT.jpg

Pobierz
  • 12
@dzieju41: tego nie pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Lata 70 i początek 80 to czasy, kiedy Japończycy produkowali szajs który dziś nazywa się "chińszczyzną". Mój dziadek kolekcjonował i naprawiał sprzęt audio i telewizory, to się nasłuchałem #!$%@? i #!$%@?ów w kierunku Japończyków i gówna które produkowali
@dzieju41: z Tobą się rozmawia jak z dupą w nocy...

Wyobraź sobie, że dziadek owszem, żył już w latach 70 i 80, ale ja pamiętam co najwyżej pierwszą połowę lat 90 i o tym opowiadam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy dziadek prowadził serwis elektroniki, jedyny w miejscowości i ludzie znosili do niego popsute graty, a jak nie dało się ich naprawić to je skupował za grosze na