Wpis z mikrobloga

Ma ktoś pomysł, co to może być? Byłem u dermatologa dwa razy. Popatrzeli dermatoskopem, hajs skasowali, przypisali najpierw Hascofungin, potem Travocort. Brałem obie maści zgodnie z zaleceniami przez ponad miesiąc i nic nie pomogły. Nie swędzi, nie łuszczy się, nie powiększa się. ¯\_(ツ)_/¯

#kiciochpyta #medycyna
release24 - Ma ktoś pomysł, co to może być? Byłem u dermatologa dwa razy. Popatrzeli ...

źródło: comment_srqlovMN1OKzYaFyBUCspOWBECrdRJwn.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kyzio: Tak, wygląda podobnie do blizny. Rzecz w tym, że nie miałem tam żadnej rany. Dokładnie takie samo "coś" pojawiło mi się również na drugiej dłoni (praktycznie w tym samym miejscu).
  • Odpowiedz
@Desparos: Ponieważ się rozprzestrzenia (było na lewej dłoni, dostałem Hascofungin, który nic nie pomógł, pojawiło się na drugiej dłoni dokładnie to samo, poszedłem do drugiego dermatologa, przypisał Travocort i też nic nie podziałało na plus).
  • Odpowiedz
@BionicA: O c--j, no to ultra p--------e, podobno ciężko wytępić. Też pomyślałem o świerzbie na samym początku no ale mówi, że go nie swędzi a zdjęcia z google mi nie pasują do świerzbu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz