Aktywne Wpisy
WielkiNos +265
Nawet patrząc codziennie na instagramowe trendy wyglądu współczesnych kobiet od zawsze uważałam, że taki instagramowy klon nie ma w ogóle podjazdu do naturalnie wyglądającej wersji kobiety.
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
ZenujacaDoomerka +42
Literalnie zostałam tak pocisnieta przez rodzinke, że mam ochotę na magika.
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
[Cytat] "(Dla niedowiarkow przypominam, że pedofilia ścigana jest z urzędu i nikt nie ma zamiaru ustalać czy smieszkowal czy nie bo idąc takim tropem można zabic człowieka i powiedzieć, ze to było dla żartów)"
A sam to prawo łamiesz, oczerniając go xD Ciekawe ile byś płacił @mahonek odszkodowania, za pomówienia w sprawie podatków. Ja bym na miejscu Adriana takiego cwaniactwa nie popuścił.
Trochę to śmieszne, trochę żałosne/tragiczne, że ktoś ma tak smutne życie, że szuka haków na innych. Każdej małej drobnostki. Jest w stanie nawet kłamać i pomawiać.
#mahonek #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@kom3ntator: Moje dziecko nie bedzie w srodku nocy siedziec na ome :)
"OCZERNIANIE A SPRAWDZENIE TO RÓŻNICA KRETYNIE"
Kretyn to możesz mówić do ojca, który nie powinien mieć dzieci, jak nie potrafi ich wychować
Nie jest dla ciebie dziwne, że typ najpierw wychodzi z jakimś nie płaceniem podatków, a gdy jego chore teorie są równane z ziemią idzie dalej? Jak smutnym trzeba być, by tak dokładnie przeszukiwać czyjeś życie, szukając każdego małego haczyka